Egy ilyen testet mennyi idő összehozni kondiba szálkásító diétával? (lent a kép és a paraméretek)
Figyelt kérdés
178 cm,88 kg
Mielőtt valaki belekötne tudom,hogy nincs rajta sok izom,de nekrm bőven elég.
16/f
2014. ápr. 23. 20:10
1/5 A kérdező kommentje:
Max annyi,hogy kicsit láthatóbb kockahas jó lenne :)
2014. ápr. 23. 20:12
2/5 anonim válasza:
Esetleg a hassal kell többet foglalkozni az átlagnál. Diéta megfelelő étrend és hasizom gyakorlatok. :D A többi ha keményen és odafigyeléssel eddzel akkor "könnyen" összejöhet. Viszont szerintem a súlyod elég sok ehhez képest főleg a testmagasságodhoz. Ilyen alakhoz sokat kell szállkásítasni de simán megoldható bár ne várd, hogy az idei strandszezonra max. a következőre már kezd látszani. Bár én még csak amatőr vagyok.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy most hogy nézel ki és milyen genetikád van. Ha endomorf és széles csípőjű vagy akkor pont ilyen sosem leszel. Egyébként van akinek 6-8 hónap, van akinek még több mint egy év, mert hiába nem nagy izomtömeg, de sok embernél ennyi izom sem marad az első szálkasítás után, mivel eleve nem volt mit szálkasitani. Plusz sokan rutintalanok ebben így elsőre nem lesz jó eredmény. Bocs hogy ezt írtam, de ez a realitás.
4/5 anonim válasza:
2 hónap, megfelelő testzsír % mellett.
5/5 anonim válasza:
Volt már ez a kép itt kérdésekben elég sokszor.A srác 183 magas és ebben a filmben,itt a képen 70 kiló körül volt,szóval neked 18-20 kiló lepattintásához alapvető étrendbeli változások,ismeretek kellenének.Kalória számolás megtanulása,kiszámolt szálkásító diéta és küzdősport edzés.A srác 10-15 éve heti 5ször kravmagázik napi 2 órát.Heti 4-5 edzés és kalória deficit mellett összehozhatnád fél év alatt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!