Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erőemelés, van ebben valami?

Erőemelés, van ebben valami?

Figyelt kérdés
Erőemelésről kérdeznék pár dolgot. Pl,hogy ott a táplálkozásnál mit kell figyelembe venni? BB-tvben láttam egy Botond Teames részt (Azthiszem 101. rész) Ott mondták,hogy sokszor versenynap előtt isznak,illetve sza.rnak a kajára is. Ebben van valami igazság,nem úgy tűnt,mintha viccből mondták volna :) Illetve a Body.Builder.hu-hoz hasonló erőemelő oldalt tudtok ajánlani? Mert én alig találok ilyen oldalt,max cikkeket.

2014. jún. 14. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát én ugy tudom hogy valamely versenyeken 24 órás mérés van.

Ilyenkor lemérik a sulyt, Majd 24 ora mulva veresny és akkor erre1 héttel elotte befogynak vizbol meg glikogenbol majd az azt koveto 24 oraban rengeteget esznek és isznak és így sokkal tobb erejuk van.

2014. jún. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!