Ha nem tudok étrendet biztosítani az edzéshez, attól még valami fejlődést el lehet érni az erőedzésben? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
168 cm és 61 kg vagyok,idáig saját testsúllyal jutottam el 48 kilóról kb. 3-4 év alatt.A kajálásom átlagos, napi 3 fő étkezés, folyadék mennyiség is van ha ez számít.Nagyon szeretnék étrendet összeállítani,de ezt anyagilag nem tudom megoldani.:/
Azért váltottam súlyzós edzésre,hogy fejlődjek erőben másodlagos az izomtömeg.Az ICF 5x5-öt kezdtem el.Főbb céljaim: Fekvenyomás:100 kg
Guggolás:150 kg
Felhúzás:180 kg
Nyomás rúddal vállról: 80 kg
Tudom van ott még más is a tervben,de most csak ezeket emelném ki.Tehát szóval komoly étrend, kalória számolgatás
helyett el lehet érni ezeket és van értelme edzeni.Vagy étrend nélkül ne is nagyon erőltessem az edzést.:/
2014. jún. 9. 16:42
1/4 anonim válasza:
El lehet érni, ha éppen eltalálod a makromennyiséget, azaz elég fehérje megy és kalória pluszban is leszel. Ha pedig nem találod el, akkor nem sokáig fejlődsz, hamar megáll a dolog.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán tudom belőni, mert még anyám főz rám meg suli van egyelőre szóval nem oké :/.Nagyon ritkán betudok szerezni ilyen Sciteces fehérje pakkokkat ami asszem 30g körül van.De nem hiszem hogy adna valamit a fejlődésben.:/
2014. jún. 9. 16:49
3/4 anonim válasza:
Akkor egyelőre ez van, csak leírtam, hogy mi a helyzet.
4/4 anonim válasza:
Hiányos táplálkozás eseten is van értelme edzeni, de az intenzitást érdemes visszafogni tapasztalataim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!