Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebben a melegben hogy lehet...

Ebben a melegben hogy lehet megenni a napi kajamennyiséget?

Figyelt kérdés
Pár napja, mióta tart ez a hőség, szinte képtelen vagyok megenni azt a napi 1/2 kg húst, meg 1/4 kg túrót amit idáig gond nélkül megettem. Hiába van a kocsiban is, idehaza is klíma, nincs jelentősége. Kín szenvedés ennem, úgy érzem, hogy negyedennyi kaja is bőven elég lenne egy napra.

2014. jún. 12. 06:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ezért kell megtanulni finomakat fõzni, amik csúsznak hidegben melegben.
2014. jún. 12. 06:50
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs étvágyam, fogom a táplálékot, és oldalra nézve nagy falatokban lenyelem. :D

Túróból pedig lehet félig mélyhűtött finomságokat készíteni, ami jól esik a melegben is. :)

Legyél kreatív. ;)

2014. jún. 12. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Télen kell tömegelni, ilyenkor meg szálkásítani, én így tolom.
2014. jún. 12. 07:38
 4/13 anonim ***** válasza:
amúgy meg melegben kevesebb energiára van szükségünk, ha nibcs étvágyad, könnyen lehet, hogy nincs is szükséged arra a mennyiségre...
2014. jún. 12. 07:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell enni, amikor úgy érzed hogy meg tudod enni, ha nem érzed, akkor nem kell a szervezetednek a plussz adag.
2014. jún. 12. 08:07
 6/13 A kérdező kommentje:
1: Nem az étel minőségével és finomságával van a baj. A libamájjal töltött bélszínt sem bírnám most megenni az előírt mennyiségben.
2014. jún. 12. 08:25
 7/13 A kérdező kommentje:
3: Szálkásítok, de akkor is kell a 2g fehérje x test kg. És ez nekem fél kg csirkét jelent, plusz a túró, proteinturmix, stb.
2014. jún. 12. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:

alapjáraton azért van a szervezetnek 1-1 napra sok kcal-ra szüksége, mert rengeteg hõt kell elõállítania a folyamatos 36-37 fokos hõmérséklet fentartására. ilyenkor, kánikulában semmi szüksége nincs erre annyi kcal ra, szinte semmi hõt nem szeretne termelni a szervezet, sõt próbálja magát hûteni ahogy csak lehetséges. ennek egyik módja, hogy nem viszel be fûtõanyagot... ilyenkor hiába a gondosan felépített szálkásító diéta a divatos egyenszámokkal kiszámolva, könnyen lehet, hogy azzal is kalória plusszban vagy, így aztán nincs szükséged ennyi kajára... amúgy fèl kg hús? hány kg-ra kell ez neked?

azt remélem tudod, hogy ezek az egyen szorzók tiszta izomtömegre értendõek, tehát, ha 100kg tiszta izomállat vagy, kb akkor kell ennyi fehérje 1 napra...

2014. jún. 12. 08:54
 9/13 A kérdező kommentje:

2: Tegnap már én is így csináltam: egy falat hús, egy nagy korty víz.

Konyhatündérkedni nincs időm, nem érek rá ilyesmire.

2014. jún. 12. 09:11
 10/13 anonim ***** válasza:

utolsó 1 kérdés nem ahány kiló vagyok annyi

szer 2g fehérje pl:

89 kiló vagyok 20% test zsírral akkor 178g fehérje kell nem

tömegéleskor?

2014. jún. 12. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!