Ebben a melegben hogy lehet megenni a napi kajamennyiséget?
Ha nincs étvágyam, fogom a táplálékot, és oldalra nézve nagy falatokban lenyelem. :D
Túróból pedig lehet félig mélyhűtött finomságokat készíteni, ami jól esik a melegben is. :)
Legyél kreatív. ;)
alapjáraton azért van a szervezetnek 1-1 napra sok kcal-ra szüksége, mert rengeteg hõt kell elõállítania a folyamatos 36-37 fokos hõmérséklet fentartására. ilyenkor, kánikulában semmi szüksége nincs erre annyi kcal ra, szinte semmi hõt nem szeretne termelni a szervezet, sõt próbálja magát hûteni ahogy csak lehetséges. ennek egyik módja, hogy nem viszel be fûtõanyagot... ilyenkor hiába a gondosan felépített szálkásító diéta a divatos egyenszámokkal kiszámolva, könnyen lehet, hogy azzal is kalória plusszban vagy, így aztán nincs szükséged ennyi kajára... amúgy fèl kg hús? hány kg-ra kell ez neked?
azt remélem tudod, hogy ezek az egyen szorzók tiszta izomtömegre értendõek, tehát, ha 100kg tiszta izomállat vagy, kb akkor kell ennyi fehérje 1 napra...
2: Tegnap már én is így csináltam: egy falat hús, egy nagy korty víz.
Konyhatündérkedni nincs időm, nem érek rá ilyesmire.
utolsó 1 kérdés nem ahány kiló vagyok annyi
szer 2g fehérje pl:
89 kiló vagyok 20% test zsírral akkor 178g fehérje kell nem
tömegéleskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!