Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebben a melegben hogy lehet...

Ebben a melegben hogy lehet megenni a napi kajamennyiséget?

Figyelt kérdés
Pár napja, mióta tart ez a hőség, szinte képtelen vagyok megenni azt a napi 1/2 kg húst, meg 1/4 kg túrót amit idáig gond nélkül megettem. Hiába van a kocsiban is, idehaza is klíma, nincs jelentősége. Kín szenvedés ennem, úgy érzem, hogy negyedennyi kaja is bőven elég lenne egy napra.

2014. jún. 12. 06:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem, a csontozatodnak, a zsírszövetednek stb semmi szükségük nincs fehérjére. atestépítõknek az izomtömegük 2-3g * izomtömeg szeres fehérjére van szükségük, de mivel ezt lehetetlen meghatározni, így egyszerüsítenek testtömegre. ha te vagy 80kg de 20% od testzsír, akkor semmi szükséged nincs 160g fehérjére, de általában nem jelent gondot, ha több fehérjét viszel be, mint az szükséges, sõt testépítés szempontjából jobb, ha inkább több, mint kevesebb... egyéb szakirodalom amit olvastam, pl Anita Bean sporttáplálkozásos könyve, ami egy elég komoly iromány sport körökben, de nem testépítésrõl szól, ez a könyv, 0.8gramm * testtömeg fehérjét említ... én jelenleg 98kgvagyok, munkámban kell az erõ + edzem is rendszeresen, mégsem viszek be 200g fehérjét, az is csoda, ha 130g megvan 1 nap, mégsincs egy deka izomveszteségem...
2014. jún. 12. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Dorian yates-el csinaltak egyszer egy interjút amikor már mr olympia volt. De meg nem volt szponzorált. Nem volt tapkiegcege.

Es azt mondta benne hogy naponta bevitt 1,6-2 g/tskg feherjet.

Dorian yates, a valaha elt egyik legnagyobb testepito. Aki nem keves cuccot is nyomott.

2014. jún. 12. 09:56
 13/13 A kérdező kommentje:

11-es: Mindenhol csak ezt a 2gxtesttömeget mondják akkor most hogy számoljak?

Ha most 80 kg vagyok, és kb 8-10 kg felesleg van rajtam, amit le szeretnék adni, akkor hogy számoljak?

70 kgx2g? Tehát elég lenne 140 g fehérjét bevinnem?

2014. jún. 12. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!