Mi ebben olyan különleges vagy nem értem?
Figyelt kérdés
Szisztok kedves fórumozók
A minap fejeztem be a 10 hetes kreatin kúrámat és feljött rám 5.5 kg. Nagyon látványos lett a növekedés, mintha az alsótestem sokkal kevesebbet fejlődött a felsőhöz képest, de most nem ez a lényeg.
A kreatinkúrám 2 típusú termékből állt :
Kreatin monohidrát és Crea-Bomb
Nost 2 hónap alatt 3-3.5 cm nagyjából feljött mindenhova szinte, kivéve a lábamra 2cm.
Kérdezték, hogy mit használok, mondom kreatint, nem hiszik el.
Most ebben mi a különleges ? Mondtam másnak is vagy én nőttem túl nagyot vagy más a hülye.
Vélemények ?
2014. jún. 3. 14:06
1/4 anonim válasza:
Figyelj, ez szervezetfüggő dolog. Van akinek 10 hónap alatt feljön 3 - 3.5 kg és van akinek szinte a 2x-e.
Így van más dolgokkal is.
2/4 anonim válasza:
Irigyek az emberek, ez sajnos ilyen... Egyből a csodát várják, és keresik... Neked további sok sikert hajrá!
3/4 anonim válasza:
egyszerre nyomattad mind a kettőt? amúgy ennek kb a fele lemegy.
4/4 A kérdező kommentje:
Reggel és este monihidrát, edzés előtt és után crea bomb
2014. jún. 3. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!