Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnővelőt szedjek?...

Milyen tömegnővelőt szedjek? Többi lent

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 60 kg nehezen hízó 4 hónapja gyúrok nyára csináltam egy étrendet ami így néz ki fehérje 86g szénhidrát 376g lenne egy nap és a jumboban gondolkoztam a zöld tasakosban ti mit ajánlanátok

2014. jún. 12. 15:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
23%-os te erősen retardált vagy. Sajnalom a szuleidet :(
2014. jún. 12. 18:44
 22/29 anonim ***** válasza:
A taplalekkiegeszitoknek nincs karos hatasa. Az ismerosod koxolt csak egy kis gyöker es hazudozik ossze vissza.
2014. jún. 12. 18:47
 23/29 anonim ***** válasza:

Hűha :D Mennek itt a vagdalkozások, bizonyítási próbák, de valami valódi bizonyítékot is lássunk már :D

Aszondja ki tudja másolni, hogy készülnek ezek a vackok. Kérlek akkor tedd meg. A lehető legtöbb fajta tápkiegről.

Második lépésben definiáld a "mesterséges" fogalmát. Természetes dolgokhoz nem kell labor és többmilliós gépek? Akkor semmi sem természetes azon kívül, amit leszedsz a fáról, sőt, még az sem, mert lehet a tereprendezéshez kellett valami gép. Minden kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszert feldolgoznak többmilliós gépekkel. Példák: szállító teherautók, szárítók, hűtők, szortírozók, farázó gépek, extrahálók, lepárlók, rektifikálók, stb. És ez csak az e féléves anyag, amit jelenleg élelmiszermérnöki szakon tanulok. Vegyésztanonc múltam is van, szóval szívesen állok elébe a kémiai és technológiai kérdéseknek :D

A sok frusztrált személyeskedés mellé lássunk valami érdemi érvet is.

2014. jún. 12. 19:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Muti az orvosi papírokat :D Hülye barom :D
2014. jún. 12. 20:22
 25/29 anonim ***** válasza:

Gondolom az öcsikéd orrba szájba szedte őket :D A napi 5 kiló csirkemelltől is tönkremegy a szervezeted ha 70 kiló vagy vasággyal együtt, ugyanúgy mint a napi 20 liter víz, és a 10 kiló brokkoli is árt. Hiába jó dolgok. Ha valamit mértékkel csinálsz és hasznos, akkor az hasznos is marad. Ha valami hasznos de túlzásba viszed, akkor az árthat is. Valószínűleg az öcséd volt a gyökér. Szépítheted, de tuti így van. Több millióan esznek tápkiegeket, mégsem lehet olvasni sehol, hogy valaki a tápkiegek miatt lett beteg, vagy beperelték a Scitecet/Biotechet mert valaki beteg lett tőlül.

Jöhetnek linkek arról, hogy ezek károsak, illetve az orvosi papír is :D Addig csak humbug az egész, és magyarázkodás.

2014. jún. 12. 20:26
 26/29 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy elhúzta a belét a kisgyokér idióta. :)
2014. jún. 12. 20:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen. Próbálja a tápkiegekre fogni, hogy retardált az öcsikéje is.
2014. jún. 12. 20:30
 28/29 anonim válasza:
oké ez szép és jó :DDD de mi is volt már a kérdező kérdése?? :DDDD
2014. jún. 12. 21:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Az meg lett válaszolva az első két kommentben. De akkor leírom én is- kérdező vegyél külön proteint és edzés után ahhoz tegyél gyors ch-t.
2014. jún. 12. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!