Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnővelőt szedjek?...

Milyen tömegnővelőt szedjek? Többi lent

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 60 kg nehezen hízó 4 hónapja gyúrok nyára csináltam egy étrendet ami így néz ki fehérje 86g szénhidrát 376g lenne egy nap és a jumboban gondolkoztam a zöld tasakosban ti mit ajánlanátok

2014. jún. 12. 15:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ezt beszoptad kiskocsog. Engem itt jónéhányan ismernek, nem kamuzok.

44 éves leszek ősszel, és tényleg 29 éve végzem az edzéseket. Mutatok képet.

[link]

És gyere találkozzunk, meglátod, hogy igazat írtam. Viszem a diplomám is, hogy ne legyen gond.

2014. jún. 12. 18:03
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Montezt itt többen is ismerik, és garantálom neked igaz amit írt. Unokatesódnak meg kellene egy alapos kivizsgálás mi miatt is lett szívbeteg meg vesebeteg. Ha én minden nap elszopogatok egy nyalókát és szívbeteg leszek akkor a nyalóka káros? Gondolkodj már egy kicsit! Évente több millióan halnak meg a gyógyszerek miatt, de tápkiegek és vitaminok miatt senki nem hal meg. Ezt a legkönnyebb! Ráfogni valamire és hülyének lenni már bocsi!
2014. jún. 12. 18:07
 13/29 anonim ***** válasza:

Ennyi.:-)

De továbbra is tartom, ha nem hiszel nekem, akkor találkozhatunk és rádöbbensz.

2014. jún. 12. 18:12
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

Hozhatsz diplomát, maximum mellérakom a sajátomat :D 29 év alatt pedig ennyit sikerült elérni? :( 4 év alatt itt tartok majdnem :'(

Utolsónak pedig: az unokatestvérem egyértelműen ezektől a vackoktól lett beteg,orvosi papírok vannak róla. Azokat is biggyesszem oda a diplomád mellé, Montezka..? :)

50-50 az arány. Valakinek nem árt, valakit meg egy életre tönkretesz. Csak sajnos a sok súlyzó valahogy átmosta az agyad, ez már egyedül a Te hibád. Vak vagy, méghozzá nagyon.

2014. jún. 12. 18:12
 15/29 anonim ***** válasza:
41%
Jaj és igen... nem kell ez a nagymenő "találkozzunk" duma, a végén még komolyabb kárt teszek benned "véletlenül" :"(
2014. jún. 12. 18:14
 16/29 anonim ***** válasza:

Nem verekedni akartam, de ha gondolod...

Csak baromságokat írtál és hazudozással vádoltál. Lehet neked is diplomád, ezt nem vonom kétségbe, te viszont ezt tetted.

Szóval találkozunk ?

De tegyél már képet légyszíves, kíváncsi vagyok.

Egyébként ha értenél hozza, akkor tudnád, hogy naturalban 4-5 év fejlődés van, utána azt örülsz ha tartod. 40 fölött vagyok, így egyre nehezebb tartani, jobb is voltam már. De majd meglátod te is később, 40 évesen.

Na mutass te is valamit. Nálam a kar 44cm szálkásan. Te jössz!

2014. jún. 12. 18:22
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

Nem tartom naturálnak azt, aki havi több tízezreket ver el táplálékkiegészítőkre. Azok igenis mesterséges dolgok :) Te is pont ezt támasztottad alá azzal, amit írtál. Mesterségesen kivonják bizonyos tápanyagokból a legjobbat, ehhez hozzáadnak ezt azt amazt, aztán voálá. Ott a fehérje turmix. Ez faszikám, MESTERSÉGES.

A természetes dolgokhoz nem kell labor és többmilliós gépek amik feldolgozzák a cuccot. Ez a különbség.

Naturált akarsz? Nincs turmix, nincs kreatin, nincs izületvédő, nincs glutamin, BCAA és a többi sz*r. Na, aki ezeket mellőzi, az nagy betűkkel NATURÁL.

Az én karom még csak 41-es, de ez színtiszta izom, önerőből. Nincsenek benne kamu vackok (fentebb felsorolt) :D

2014. jún. 12. 18:28
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy tisztában a naturál szóval gyokér! De úgy látom neked hiába is magyarázok bármit. Egy kis kocsog troll vagy! Na húzzál anyukádba kisgyerek és máshová írogasd a baromságaidat idióta! Itt mindenki látja, hogy ki a debil kis 23%-os! Én befejeztem veled, szevasz!
2014. jún. 12. 18:34
 19/29 anonim ***** válasza:
37%

Tisztában vagyok vele. Tudom mi az hogy "naturál".

Csak megvetem azokat, akik ilyen módon naturálnak nevezik magukat. Az a 23% pedig azért tátong ott, mert ahogy neked is, másoknak is bármikor beolvasok, hogy a táplálékkiegészítők tapasztaltan károsak és a naturálok valójában nem is naturálok ;D

2014. jún. 12. 18:40
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha bizonyítottan egy scitec-es vagy bárminemű legális táplálékkiegészítőtől lenne beteg valaki, bizonyítottan! ott több milliós perről is beszélhetnénk. Nos?
2014. jún. 12. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!