Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úgy szedjek tömegnövelőt, ha...

Úgy szedjek tömegnövelőt, ha csak othon edzek?

Figyelt kérdés

Nincs arra lehetőségem sajnos hogy edzőterembe járjak,de így is szedjek tömegnövelőt

15 éves vagyok 176cm 55kg

15F

Itthon "sajáttestsúllyal" edzek

2014. máj. 10. 19:25
 1/7 Osynho ***** válasza:
Étrend?
2014. máj. 10. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
edzés után nyugodtan szedhetsz, de ez is csak kaja, ne ettől várj megváltást :))
2014. máj. 10. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Szedhetsz persze én is szedek fehérjét és mégis csak itthon edzek amikor ráérek pl. most. :D
2014. máj. 10. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért kérdező, szerinted otthoni edzéshez nem kell tápanyag?
2014. máj. 10. 20:41
 5/7 anonim válasza:
miért akarsz tizenot evesen tomegnovelozni? javaslat: érj el valami szép magasra kitűzött célt pl megtudj csinálni 3x egymás után pihenokkel 50 fekvőt, ugyan igy 15 huzockodast széles fogással és szűk fogással es igy tovabb ilyen nagyságrenben. szerintem amilyen formát el akarsz érni azt ezzel eléred. hol irjam alá a garanciát?!:D es javitsj ki ha tévednék mert miert ne tévedhetnék, de szerintem nem érted el azt a szintet ahonnan kénytelen vagy mindenfélét osszeszedegetni h nagyobb lehess. Nemtudom mennyire vagy képben az izomtömeg / erő arányával. Ugyanis rohadttul nem arányos!!! roviden az aki erőre megy edzéskor("erőnövelő edzés")az bivalyabb lesz mint aki tömegre megy.
2014. máj. 10. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A tömegnövelő az sima kaja, előző válaszoló. Nem értesz hozzá. Fehérje+ szénhidrát. Ez csak a a tápanyagbevitel egyik módja, nem csodaszer!
2014. máj. 10. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
5. a tömegnövelő csak kaja és összefügg az izomtömeg az erővel ezt nem is tudom, hogy képzelhetted...
2014. máj. 11. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!