Melyik a top 3 kedvenc vicces tévhited, laikus kinyilatkozásod?
Ilyen napom van, sajnálom, egyfolytában kérdezősködök, ahelyett, hogy megrohamoznám azt a 69 föci tételt :D
Csak hogy értsétek, összeállítom én a sajátomat, aztán majd lehet, hogy az emberek butaságának elfajzásáról megfogalmazott felsőbbrendűségérzésem ecsetelésébe torkollik az egész, remélem nem :)
1) Az edzési utáni kiegészítő fantázianevének túl szoros értelmezése.
"nem hat a tömegnövelőm" "a zöld Jumbo nagyon jól hozza a tömeget"
2)Aerob és kardió mozgásformák komikus megnevezése.
"napi két órát szoktam szaladni"
3)Koncentrált makrotápanyagok sztereotíp lebutítása.
"koxpor" "kondipor"
ui.: a válaszban nem muszáj okoskodó seg.gfej-stílusban írni, és nem kötelező az unatkozásom, illetve esetleges elmezavarom firtatása sem.
Nekem ezt doki mondta két hete. Magyarország legnagyobb gyógyszergyárában dolgozom, van külön orvosi rendelőnk is, fogorvos is, stb.. Szóval bemegyek, a dokinéni meg közli, hogy mit szedek? Mondom csirkét ki a hűtőből. Kérdezi, hogy de ugye nem eszek tápkieget, mert szétmegy a májam. Mondom nem , csak vitamint. (a fehérjét nem is mertem mondani). Kérdi, hogy milyen vitamint, bájotekest? :) Ja, mondom azt (ha már ismeri, gondoltam az jó lesz). Erre a válasz: azt azonnal hagyjam abba, az a legdurvább, szétmegy mindenem.
Szóval ez van még az orvosoknál is. :)
Kérdés,hogy kapnak/kaptak ezek diplomát? :) főleg ilyen szakon :) ahol a biológia alapműveltséget jelenti :)
Amúgy monti változtál valamit? Vagy megy a szinten tartás?
volt ennél jobb :)
de köszi :)
akkor várom a képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!