Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki mondjon jó sorozatot!...

Valaki mondjon jó sorozatot! Vígjátékot leginkább?

Figyelt kérdés

Láttam: Így jártam anyátokkal, Jóbarátok, Született feleségek, Kívülállók, A nevem Earl, mindent, ami a Comedy C.-n megy (Jim szerint a világ, Életem értelmei, ilyesmik....), A férfi a legjobb orvosság, Állati dokik.

Ezeken kívül tudnátok mondani valami jót és vicceset? Unatkozom. :(

Köszönöm!

2014. jún. 5. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Dead like me
2014. jún. 5. 19:16
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi! Megnézem :3

Más?

2014. jún. 5. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:

A Kívülállókhoz hasonlít kicsit a Skins, bár nem vígjáték, de baromi jó.

Meeeg, az Azok a 70-es évek is jó, ha szereted a régebbi stílusú, de amúgy újabb sorozatokat.

Aztán ami még nem vígjáték, de nagyon jó, az a Teen wolf (farkasemberes-természetfölöttis) meg az Orange is the New Black és a Wentworth (mindkettő női börtönös)

2014. jún. 5. 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Agymenők
2014. jún. 5. 19:53
 5/14 A kérdező kommentje:

1. Most elkezdtem a Haláli hullákat, de nem fogom folytatni. Mindenki meghal, kislányok, kisgyerekek rokonai, csak kétszer bőgtem el magam eddig. oO És nem igazán vígjáték se...

2. A Skins-t egyszer elkezdtem, de valami nem klappolt vele... mondjuk lehet, hogy most tetszene. :D Az Azok a 70-es éveket és a női börtönösöket nem ismerem, utánuk nézek. :) A Teen wolfot nem szeretném, a természetfölötti dolgok nem állnak közel hozzám. (Bár a Kívülállók ütős cucc volt.)

3. Az Agymenőket a barátom nézi, totál odavan érte. Én csak a reklámjait láttam eddig, de azokban iszonyat nagy baromságok vannak. :D De lehet, hogy amúgy jó a sorozat...

Köszi mindenkinek :)

(Továbbra is szívesen várom a többit)

2014. jún. 5. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Brooklyn 99, nem százas körzet. Zseniális. :)
2014. jún. 5. 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok egyedül, aki szereti a The Office-t?
2014. jún. 6. 03:35
 8/14 anonim válasza:
Community, magyarul Balfékek (ki tudja, miért ez lett magyarul). Elég egyedi, de nekem nagyon bejött!
2014. jún. 6. 09:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy szereted-e,de nekem az egy rém rendes család a kedvencem. :)
2014. jún. 7. 13:24
 10/14 A kérdező kommentje:

Elkezdtem én is az agymenőket nézni, nagyon tetszik, szóval most az van terítéken. :D

Az Orange is the new blacket néztem még meg az ajánlataitok közül, nem tetszett, tele van leszbikkel és nyomasztó az egész + nem vicces.

A The officet nagyon unalmasnak találtam még 1 éve kb, azóta nem próbálkozom vele.

A rém rendes családban meg fájdalmasan hülyék az emberek, nem szeretem a hülyeséget.

Ha végeztem az Agymenőkkel, a további ajánlataitokat is megnézem. :D Persze jöhet még, mindenkit meghallgatok.

2014. júl. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!