Valaki mondjon jó sorozatot! Vígjátékot leginkább?
Láttam: Így jártam anyátokkal, Jóbarátok, Született feleségek, Kívülállók, A nevem Earl, mindent, ami a Comedy C.-n megy (Jim szerint a világ, Életem értelmei, ilyesmik....), A férfi a legjobb orvosság, Állati dokik.
Ezeken kívül tudnátok mondani valami jót és vicceset? Unatkozom. :(
Köszönöm!
Köszi! Megnézem :3
Más?
A Kívülállókhoz hasonlít kicsit a Skins, bár nem vígjáték, de baromi jó.
Meeeg, az Azok a 70-es évek is jó, ha szereted a régebbi stílusú, de amúgy újabb sorozatokat.
Aztán ami még nem vígjáték, de nagyon jó, az a Teen wolf (farkasemberes-természetfölöttis) meg az Orange is the New Black és a Wentworth (mindkettő női börtönös)
1. Most elkezdtem a Haláli hullákat, de nem fogom folytatni. Mindenki meghal, kislányok, kisgyerekek rokonai, csak kétszer bőgtem el magam eddig. oO És nem igazán vígjáték se...
2. A Skins-t egyszer elkezdtem, de valami nem klappolt vele... mondjuk lehet, hogy most tetszene. :D Az Azok a 70-es éveket és a női börtönösöket nem ismerem, utánuk nézek. :) A Teen wolfot nem szeretném, a természetfölötti dolgok nem állnak közel hozzám. (Bár a Kívülállók ütős cucc volt.)
3. Az Agymenőket a barátom nézi, totál odavan érte. Én csak a reklámjait láttam eddig, de azokban iszonyat nagy baromságok vannak. :D De lehet, hogy amúgy jó a sorozat...
Köszi mindenkinek :)
(Továbbra is szívesen várom a többit)
Elkezdtem én is az agymenőket nézni, nagyon tetszik, szóval most az van terítéken. :D
Az Orange is the new blacket néztem még meg az ajánlataitok közül, nem tetszett, tele van leszbikkel és nyomasztó az egész + nem vicces.
A The officet nagyon unalmasnak találtam még 1 éve kb, azóta nem próbálkozom vele.
A rém rendes családban meg fájdalmasan hülyék az emberek, nem szeretem a hülyeséget.
Ha végeztem az Agymenőkkel, a további ajánlataitokat is megnézem. :D Persze jöhet még, mindenkit meghallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!