Tudtok jó misztikus, fantasy, akció filmeket, sorozatot? Esetleg vígjátékot.
lehetőleg vámpíros v vérfarkasos, boszorkányos, zombis, szellemes legyen...ami nem túl régi..és nem alszok be rajta :D
eddig amiket láttam pl: burok, boszorkányvadászok, lenyűgöző teremtmények, underworld, Abraham Lincoln a vámpírvadász, true blood, the secret circle, farkesbőrben..
16/L
Farkasember (2010)
Dracula (1992)
A fekete ruhás nő
Más világ
Kísértetjárás Connecticutban
Saint Angie
A rejtekhely
Fogadósok (feliratos)
Csontok háza (feliratos)
Grave Encounters 1-2 (feliratos)
Hatodik érzék
Hetedik érzék
A hírnök
Fehér zaj 1-2
Árnykép
A Valdamer hagyaték 1-2 (feliratos)
Pokolba taszítva
A kripta (feliratos)
Solomon Kane
Tükrök 1-2
Stay Alive-Ezt éld túl!
Ezek közt alig akad horror. Szinte mind Misztikus-Thriller kategória.
Fantasy egyedül a Solomon Kane és a Valdamer hagyaték 1-2.
Horror a Kripta, Stay-Alive és a Csontok háza.
Nos nem mindet láttam,ezért elnézést,ha valamit tévesen mondok,de úgy hallottam,ezek horrorok:
Dracula (1992)
A fekete ruhás nő
Más világ
Kísértetjárás Connecticutban
Grave Encounters 1-2 (feliratos) (ezt láttam is és tudom,hogy horror)
Fehér zaj 1-2
Árnykép (ez 100%,hogy horror,legyen szó akár az eredeti,akár a remake verzióról)
Pokolba taszítva
Tükrök 1-2 (ezt horrornak írja a port.hu is,az eredetiről úgy tudom hogy tényleg nem horror)
Nem mindet láttam a fentiek közül,viszont hallomásból/port.hu alapján úgy tudom,hogy horror. A Garve encounters 1-2 és az Árnykép visoznt 100%,hogy horror.
Nem kötekedésből.
Talán a Grave Encounters igen.
De a többit nem sorolnám oda. Egyik sem oly félelmetes és nem véres.
IMDB-n érdemes megnézni milyen kategória. Mi magyarok képesek vagyunk túlzásokba esni. Erre példa a filmcímek fordítása, kategorizálása, rossz fordítása. Ja és a Port.hu. :)
Az árnykép is az. Nem attól lesz/nem lesz valami horror,hogy mennyire félelmetes és/vagy véres. Ha csupán attól misztikus egy film,hogy természetfeletti dolgok(pl szellemek) vannak benne,akkor a horrorfilmek háromnegyedét fel lehetne sorolni :)
De mindegy,végtére is nem olyan lényeges ez a kérdés szempontjából.
A fekete ruhás nő nem horror! Elég félelmetes de nem horror.
Hideg Csontok, nagyon érdekes és íjesztő igazi szellemes film :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!