Ki ismeri és ki szereti az archert? Melyik a kedvenc részed? Írd le!
Heló!
Az első 6-7 rész néztem csak meg, mert egyre unalmasabb, vontatottabb és érdektelenebb lett. A nagyszabású megoldások mellett roppant zavaróa ka budget komponensek, a színészi játék is elég sok kívánnivalót hagy maga után, és egyszerűen egyáltalán nem akar több lenni, mint egy, a több éve tartó képregény-adaptációk áramlását meglovagló tucatterméknél.
A "kedvenc" részem az első volt.
Helló Válaszoló!
Szerintem nézz bele pl.: a második évadba vagy a harmadikba mert ott annyira nem fügnek össze a dolgok és naon viccesek.
Én nagyon de nagyon szeretem mert olyan vicces!
Üdv,remélem megszereted!!!!
Bocsi, összekevertem két kérdést xd. Szóval, ezt másik sorozatra akartam írni, csak nem vettem észre- áltlaában több váalszt írok egyszerre.
Szóval, az Archerből nem láttma sokat, de amit igen, az tetszett, kellően elborult és voltaképp képes egyedi lenni a nagy felhozatalban. Kedvenc észem így nem lehet, de rengeteg "fejfogós" és "Jesszus" momentuma van :).
Bocs mégegyszer a hibáért :D.
Nagy sorozat, volt jó pár rész amin már könnyeztem. :D
Egy kérdésem is lenne amúgy... most vagyok a 3/11-nél ahol a végén barry és a katya elbuszozik, és az csak sztem oylan szomorú mint az állat? (jó a zene is eléggé de a szitu is olyan izé) Meg miért szomorú szerintetek?
Sztem nagyon jó sorozat.
Kedvenc részem a monaco-s és a teljes 5.-ik évad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!