Top 5 kedvenc telenovella?
Nekem:
1. Teresa
2. Rubi
3. Bűnös vágyak
4. Paula és Paulina
5. Titkok és szerelmek
Most szeretnék nézni valami újat, ahhoz keresek ötleteket:)
én régen sokat néztem telenovellákat, mint
Isaura, Júdás Asszonya, Mint a filmekben, Amores de mercado, Csajok szilikon ez lesz a paradicsom stb.
Majd légyszíves írd le mit választottál!!! Hátha adsz nekem is ötletet :))
Igazából én nem nagyon tudok felállítani sorrendet több oknál kifolyólag. De leírok párat tetszett.
Szalamandra
Acapulco szépe
A liliomlány
Te vagy az életem
Vad angyal
Sonadoras - szerelmes álmodozók
Ördögi kör
Itt körülnézhetsz :)
Az árva angyalt kezdtem el:) Eddig kicsit elutasító voltam vele, mert milyen gáz már, hogy Máricsujnak hívják a csajt, de nem is olyan rossz:)
Meg a bosszú angyalát is elkezdtem, az se rossz, csak nagyon idegesít, hogy ennyire elcsúfította magát Gaby Spanic, nagyon szerettem őt, de ebben förtelmesen néz ki:(
Tényleg, a Sonadorast is imádtam meg az Akapulkó szépét is:) Írhatsz még te is, hogy miket láttál még, ami jó volt.
1. Maricruz
2. Macska
3. Teresa
Több érdemleges nincs! :) Az első kettő, az különösen best of! ;)
Köszi!
Hallod, a Maricruzban mikor lesz már Maricruz gazdag és művelt? Kb hanyadik résznél? Mert elkezdtem nézni, de idegesített, hogy csak arról szól, hogy milyen buta, műveletlen, stb.
A Macska az nem csak egy ujabb Maricsuj klón? Miről szól kb?
Azóta a Szerelem zálogba c. sorozatot nézem, szeretem nagyon, nálam Angelique meg Sebastian a nyerő:)
Hát szám szerinti epizódot nem tudom hogy mikor lesz művelt Maricruz, de miután Mexikóvárosba megy, és találkozik az apjával Alejandro úrral, ő kupálja ki, onnantól már művelt csaj lesz! :)
A macska nem Marichuy utánzat, az is egy nagyon jó sorozat, Daniel Arenas, és Maite Perroni főszereplésével! :) Csak ajánlani tudom!!!! :)
Jó szórakozást hozzájuk! :)
1.A Macska
2.Árva angyal
3.Marichuy - A szerelem diadala
4.Maricruz
5.Kettős játszma
nekem:
1. Marimar
2.Paula és Paulina
3.Vad angyal
4.Julieta
5.Maricruz
aztán van még Esmeralda , Fatmagül,Maricsuj ,Betolakodó,Marina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!