Melyik a top 3 kedvenc vicces tévhited, laikus kinyilatkozásod?
Ilyen napom van, sajnálom, egyfolytában kérdezősködök, ahelyett, hogy megrohamoznám azt a 69 föci tételt :D
Csak hogy értsétek, összeállítom én a sajátomat, aztán majd lehet, hogy az emberek butaságának elfajzásáról megfogalmazott felsőbbrendűségérzésem ecsetelésébe torkollik az egész, remélem nem :)
1) Az edzési utáni kiegészítő fantázianevének túl szoros értelmezése.
"nem hat a tömegnövelőm" "a zöld Jumbo nagyon jól hozza a tömeget"
2)Aerob és kardió mozgásformák komikus megnevezése.
"napi két órát szoktam szaladni"
3)Koncentrált makrotápanyagok sztereotíp lebutítása.
"koxpor" "kondipor"
ui.: a válaszban nem muszáj okoskodó seg.gfej-stílusban írni, és nem kötelező az unatkozásom, illetve esetleges elmezavarom firtatása sem.
Kedvenceim a gyakoriról:
1.Látszik rajtam, hogy edzek ill. jól nézek ki?- Ennek 2 véglete van. Az egyik, hogy a csávó olyan öntelt, hogy már unalmába mutogatja a képeit a másik pedig a 2 hete edző kis srác.
2. Zsírból mennyi idő alatt alakul át izom?
3. Edzeni, akarok de nem szeretnék túl izmos lenni (WTF)?
Igen, két hete edzők simán bekérdeznek, hogy már izmosak e. Azt még végképp nem értik, hogy naturalban nem lesznek túl izmosak, nemhogy hamar, hanem sosem.
És erről még eszembe jutott a sok - lehetséges naturalban? -kérdés. És betesznek egy 5-10 éve masszívan kokszoló embert. A legjobb, hogy szinte mindig jön valaki, aki leírja, hogy simán.:-) na ez a kemény.
Sandorzsolt kommentjéből tovább vonva a gondolatmenetet az is nagyszerű (bár ez hasonlít a nyárra-lefogynék c. történethez) amikor valaki 2 hónap alatt akarja magát kigyúrni. Ehhez még akár le is írja az edzéstervét, ami heti 6 nap edzés, naponta alkalommal, 5 órán át. Csak épp a kajáról nincsen semmi fogalma, ami pont hogy a legfontosabb az egészben.
(oké, nem mindenki indul neki az edzésnek úgy, hogy teljesen tájékozott, de azért van erről bőven olvasnivaló...csak nem lehetetlen utánaszaglászni? :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!