Melyik a top 3 kedvenc vicces tévhited, laikus kinyilatkozásod?
Ilyen napom van, sajnálom, egyfolytában kérdezősködök, ahelyett, hogy megrohamoznám azt a 69 föci tételt :D
Csak hogy értsétek, összeállítom én a sajátomat, aztán majd lehet, hogy az emberek butaságának elfajzásáról megfogalmazott felsőbbrendűségérzésem ecsetelésébe torkollik az egész, remélem nem :)
1) Az edzési utáni kiegészítő fantázianevének túl szoros értelmezése.
"nem hat a tömegnövelőm" "a zöld Jumbo nagyon jól hozza a tömeget"
2)Aerob és kardió mozgásformák komikus megnevezése.
"napi két órát szoktam szaladni"
3)Koncentrált makrotápanyagok sztereotíp lebutítása.
"koxpor" "kondipor"
ui.: a válaszban nem muszáj okoskodó seg.gfej-stílusban írni, és nem kötelező az unatkozásom, illetve esetleges elmezavarom firtatása sem.
Ezek nekem is tetszenek Oriza, jókat írtál.:)
Engem itt az is zavar, hogy a kérdezők 90%-a nem tud helyesen írni. Néhány példa, nem mindegyikben lesz helyesírási hiba, Pl: hogyan foggyak? Mien ételt egyek? Milyen szert szeggyek? Impotens leszek e a kreatintól, hogy vegyem be? Mennyi hasprés viszi le a zsírt? A testépítés csak felfúj a fegyenc meg szálkásít? De még sok van, csak hirtelen ezek jutottak az eszembe.:)
Én azért ezeket is bírom:
"Hogy tudnék lefogyni nyárra?"
Nyárra, úgy, hogy 10-ből 10-szer május legvégén lett a kérdés kiírva.
Igazából egész évben megvan a hirtelen fellángolók "szezonja" jobban belegondolva.
Januárban az újévi fogadalmak miatt van tele a terem 1-2 hétig. Május környékén a strandfazon miatt...augusztusban meg a sulira pattintja ki magát mindenki.
Igen, írtam párszor ilyen példát, mert nem értik meg, hogy a kisebb forma sem belesza rós edzéssel készül.
Továbbiak: hogy edzettek régen a spártaiak, hogy súlyzó nélkül mégis izmosak voltak? Hogy gyúrják ki magukat a börtönben étrend nélkül? A haverom alig eszik és mégis izmos, akkor nem is kell étrend, csak ti itt kamuztok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!