Melyik a top 3 kedvenc vicces tévhited, laikus kinyilatkozásod?
Ilyen napom van, sajnálom, egyfolytában kérdezősködök, ahelyett, hogy megrohamoznám azt a 69 föci tételt :D
Csak hogy értsétek, összeállítom én a sajátomat, aztán majd lehet, hogy az emberek butaságának elfajzásáról megfogalmazott felsőbbrendűségérzésem ecsetelésébe torkollik az egész, remélem nem :)
1) Az edzési utáni kiegészítő fantázianevének túl szoros értelmezése.
"nem hat a tömegnövelőm" "a zöld Jumbo nagyon jól hozza a tömeget"
2)Aerob és kardió mozgásformák komikus megnevezése.
"napi két órát szoktam szaladni"
3)Koncentrált makrotápanyagok sztereotíp lebutítása.
"koxpor" "kondipor"
ui.: a válaszban nem muszáj okoskodó seg.gfej-stílusban írni, és nem kötelező az unatkozásom, illetve esetleges elmezavarom firtatása sem.
Klasszikus zsírátalakításos biokémia szerintem a legjobb, bár a folpack-os csávó se volt egyszerű :D
"Nem vagyok, zsíros sőt az izom kb azt mondta az edzőm hogy 80 izom 20 zsír. De majd akarok versenyezni majd később. Majd ha a 20% zsírt átalakítom. Amúgy nem tudtok versenyeket szolnok megyében ? PLS." Edzőhözz jár , és versenyezni akar ennyi tudással? De ahhoz az edzőhöz se járnék. És persze van ilyen tucatszám, bár a kedvencem nem találom meg, mikor a válaszoló szinte már tudományos körítéssel elmagyarázta ezt a folyamatot.
"Üdv!
Én 6 hónapig heti átlag 2szer jártam konditerembe. Egy óra kardio+egy óra a többi gépen. Fél év alatt plusz tíz kiló jött rám, vagyis a zsírból izom lett, úgyhogy Te se add fel! Nem kell hozzá semmilyen vacak szer, és a centi kevesebb lesz, de a tömeged több. Vagyis izom lesz a zsírodból."
Most találtam , ez se rossz :D A konklúzió valami hatalmas!
Jó olvasni a válaszokat :D
Nem is tudom ilyenkor, hogy sírjak, vagy nevessek, hogy ennyi agynélküli mászkál közöttünk a teremben? :)
Múltkor egy hasonló kérdésnél már leírtam, de elmesélem még egyszer:
egyik héten odajön hozzám egy fickó, hogy ne eddzek mellre, mert lemegy a zsír. És ez egy lánynak nem túl előnyös.
Én csak bólogatok, mint aki egyetért, de folytatja:
"ja, és a vádli zsírszövet, azt is vedd figyelembe!"
Na itt megköszöntem a hasznos információkat és lementem az öltözőbe röhögni.
Nálam egyetemen volt olyan,hogy oda jött egy diák.
"Szia látom kondizol,de ugye fehérjeport nem (eszel) mert attól a májad tönkre megy"
Már ott nem bírtam amikor azt mondta,hogy fehérjeport """"NEM ESZEL""""
És ezt egy biológia szakos hallgató mondta, mint utólag kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!