Már lassan 1 éve járok edzeni, de alig látszik valami. Mit csinálhatok rosszul?
Figyelt kérdés
kicsit látszik, de minimálisan, 1 év alatt sztem azért már jobban kéne látszania, az biztos hogy nem jó tudom, hogy nem úgy eszek ahogy kéne, mert egyelőre nem tudtam megoldani hogy mindig csirkét, halat meg ilyeneket egyek, néha eszek azt is, de általába azt eszem ami van itthon, de van olyan ismerősöm ő se úgy eszik ahogy kéne, még is sokkal jobban látszik rajta ennyi idő alatt, úgyhogy sztem az edzéssel is van valami probléma. Azt még hozzátenném hogy én nem kigyúrni akarom magam mint az állat, csak egy kicsit sportosabb, izmosabb testet szeretnék nem túlzottan! Heti 3-szor edzek, lehet kéne 5-ször edzenem egy héten? vagy nem edzem le magam elég keményen vagy mi lehet a gond? de azt is olvastam hogy az se jó ha túl sok az edzés, mert akkor meg nem pihen eleget az izom. Úgyhogy nem tudom, de valamit változtatni kéne, mert így feleslegesen járok le akkor ha semmi eredménye nincs. Mit tudnátok tanácsolni?2014. jún. 4. 22:21
1/6 anonim válasza:
Nem jó az étrended. Tömegnövelő etrend kell. Googleba-alapismeretek.
Egyébként az első évben kb 10 kg izmot is fel lehet pakolni.
Heti 3-4 edzés elég, mert így tudsz regenerálódni is.
2/6 anonim válasza:
" nem tudtam megoldani hogy mindig csirkét, halat meg ilyeneket egyek"
Nem is kell megoldanod mivel nem kell mindig csirkét, meg halat enned, csak és kizárólag a makrotápanyagok aránya számít, az, hogy mit eszel az nem releváns... (értelmes keretek közt)
3/6 A kérdező kommentje:
10 kiló? nekem összesen nem kéne annyi sztem, 5-6 kiló elég lenne, nem testépíteni akarok, kigyúrni magam mint az állat, csak olyan jó sportos testet, ilyesmire gondolok: [link] tudom senki se egyforma, ezzel csak érzékeltetni szeretném hogy nagyábból mi lenne a cél. de rám sztem semmi nem jött 1 év alatt, 171 cm vagyok 75 kiló, de az a pár plussz kiló is az a baj nem izomba, hanem hájba van rajtam, hasamon van egy kis háj, de istenért nem tudom eltüntetni, annyi hogy kicsit feszesebb lettem, nem vagyok olyan löttyedt, de nagyobb darab nem lettem semmivel az 1 év alatt, ugyanígy 75 voltam mikor elkezdtem akkor is! De akkor azért egy kicsitt lötyettedb voltam, tehát azért jobb lett egy kicsit, de amit szeretnék attól nagyon messze vagyok
2014. jún. 4. 22:54
4/6 anonim válasza:
Most kb szinten tartó kajálásod van. Izomnoveleshez kalória pluszban kell lenned. Zsirleadashoz pedig kalória mínuszban. Egyszerre nem megy naturalban. Döntsd el, hogy mit akarsz előbb.
5/6 A kérdező kommentje:
hát a hasamról azt a kis hájat mindenféleképp szeretném végre eltüntetni mert már nagyon idegesít, aztán meg szeretnék egy olyan szintre fejlődni mint amit belinkeltem képet.
2014. jún. 4. 23:13
6/6 anonim válasza:
az első válaszban, ott az olvasnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!