5 év alatt el lehet érni naturálban a végső határt?
5. éve hogy edzem, de az utolsó évben már szinte minimális növekedés volt súlyban. Izmaim formálódtak, alakultak, de súlyban már nem növök.
Többet, jobbat enni már nem tudok.
Mindig is extrém ektomorf voltam, most is szálkás izomzatom van. 184 centi vagyok és 82 kiló. Években pedig 30+os vagyok.
Ennyi idő alatt kb 15 kg jött fel izomból.
Ha azt, amit elértem, meg akarom tartani, akkor ugyanúgy érdemes a súlyokat növelni mint eddig, ha megy, vagy arra már nincs szükség?
Viszont ha te 130-cal nyomsz de ezt felviszed 150-re akkor azzal fogsz izmosodni.
Ez itt egy elvileg naturál a világ eroemeleshez egyik legjobb genetikajával rendelkezo amerikai eroemelo akk 20 kg-ot fejlodott 2 év alatt a guggolásában meg arányosan a tobbi gyakorlatban is és azért meglátszik a fizikumán [link]
Szerintem nem semmi ez :
Fekveny: 130. Gugg: 160. Felhúz: 180.
Az én paramétereim :
Fekveny: 115-120. Gugg: 150. Felhúz: 200-210.
Visszébb vettem a súlyokból egy ideje, mivel az izületeim nem szeretném idő előtt tönkretenni.
De nem mondhatom magam gyengének, szóval nagyon jó eredmények ezek kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!