Hogyan dobjam le a hasamról a fölösleget?
Egy sovány, gyermek alkatú (23 éves létemre) voltam amikor elhatároztam, hogy ész nélkül fogok táplálkozni csak, hogy kicsit elhízzak. Annyit értem el (24 éves létemre), hogy lett egy nagy pocakom meg lötyögő mellem és most nem jajgat mindenki, hogy milyen sovány vagyok hanem, hogy hány hónapos terhes (jelzem fiúvagyok).
Elkezdtem konditerembe járni. Nem tudom, hogy a hasamról a zsírt izommá lehet-e alakítani és hasizom gépekkel meg felülésekkel tegyem ezt vagy előbb meg kell szabaduljak a zsírtól, hogy majd izom is legyen a hasamon? Ezt persze bármilyen mozgással megtehetem (szaladás, biciklizés).
A kérdés, hogy melyik a legjobb módja, hogy megszabaduljak a hasamon levő zsírtól és a lógó csöcsöktől?
kérdező, én nem akartalak "b*szt*tni", csak sötét elme vagyok és bizonyos dolgok nincsenek rám jó hatással (másra semmm) és olyankor elszalad a ló és minden vicces pl. múltkor a ceruza
tehát bocsánat, és én nem vagyok vérbeli magyar
Nem haragszom én...szó sincs róla, csak kicsit elképedtem, hogy mennyire kevés kell ahhoz, hogy kinevessük egyik a másikat.
Igen, erdélyi vagyok. Itt kicsit nagyobb az összetartás...sokszor örvendek, hogyha magyar nyelven beszélhetek valakivel. De boldog vagyok, hogy kb 100 év után is magyarul beszélek (még ha szerintetek nem is a leghelyesebben).
Na de ne keseregjünk ilyesmiért...béke veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!