Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy adhatom le a fölösleget...

Oláh Péter kérdése:

Hogy adhatom le a fölösleget a hasamról?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, 181 magas, 75 kg. Mindennap mozgok (kosarazok, futok, felülésezek, fekvőtámaszozok) és még pár edzést folytatok. Nem vagyok kövér de a hasam egy kissé nagyobb a kelleténél főként az alhas tájékán. Csak ásványvizet iszom és tejet, de sajnos napi többször is eszek édességet és nem rendszeres az étkezésem hanem egyszer ennyit egyszer annyit eszem. Nagyon rég sportolok de a hasamról 2-3 év alatt össz vissz 2 kiló ment le. Mi lehet a baj? Kevés edzés vagy a táplálkozás? Ha lehet adjatok ötleteket mivel adhatom le a hasam!
2010. júl. 6. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:

táplálkozás

futással

2010. júl. 6. 14:43
 2/8 Osynho ***** válasza:
60%
Ha szarul kajálsz, miért vagy meglepődve? :)
2010. júl. 6. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt bizony a táplálkozással van a gond, de szerintem ezt te is tudod. Fontos, hogy ne egyél édességet, rendszerezz legalább három étkezést naponta (az lenne a legjobb, hogy ha ez inkább öt lenne). Egy étkezéskor ne edd tele magad, de ne is éhezz. Fontos, hogy sok magas rost tartalmú ételt egyél (segíti az emésztést), rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyassz, és a sovány húsokat részesísd előnybe.

Remélem, segítettem! :)

2010. júl. 6. 23:54
 4/8 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Félig teli tányér eltolása a legjobb gyakorlat rá.

Ez most nem vicc, tényleg a diéta éri el a legtöbbet.

2010. júl. 8. 23:38
 5/8 Osynho ***** válasza:
Az éhezés a legrosszabb amit tehet. Rendes kajákból meglepően sokat meg lehet enni úgy, hogy enm hízik az ember, minimális mozgással pedig simán megy a fogyás.
2010. júl. 9. 12:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszadóhoz az lenne a kérdésem hogy mik pontosan azok az ételek amik nem hizlalnak de éhen se halok ha csak azt eszem?
2010. júl. 11. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Zöldségek (brokkoli, spenót, paradicsom, paprika, tök, gomba, patisszon stb stb) ezekből főzelék, gyümölcsből is ehetsz sokat, csak tudni kell, hogy melyiknek mekkora a gyümölcs cukor tartalma. Ezekből majdnem annyit ehetsz amennyit akarsz.
2010. júl. 11. 11:46
 8/8 anonim válasza:
Rendszeres étkezés ami fontos, illetve egy 181/75 nek nem kellene fogyni... illetve 16 évesen fogyó kúrázni. Ha, annyira izmosodni akarsz, hasra... csinálj több órán keresztül hasizom gyakorlatokat.(és nem csak felülésre gondoltam) és meglesz az eredmény.
2010. júl. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!