Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan dolgozzam le a fölösleg...

Hogyan dolgozzam le a fölösleget a hasamról? (15/F)

Figyelt kérdés

Súlyom 74-78 között mozog magasság olyan 180-185CM között van. Egy pici hasizmot szeretnék magamnak de éppenhogy csak látszódjon. Csinkázok, fekvö, felülés és van egy Vibratone övem. De mindig amikor tornáztam másnapra minden ugyanolyan lesz. Söt valamikor a torna alig mutassa a hatását.

Még nincs nemi életem.

2009. szept. 4. 22:28
 1/10 anonim válasza:
100%

"De mindig amikor tornáztam másnapra minden ugyanolyan lesz"

Egy nap alatt nem is lesz változás.

2009. szept. 4. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

nem kéne annyit zabálni :D

najó ez csak vicc volt :) amúgy én is ilyen vagyok 16/f van egy kicsi hasam, minden reggel 800 métert futok de az sem használ, szerintem ilyen az alkatom nemtudom.. lehet neked is..

2009. szept. 4. 22:47
 3/10 A kérdező kommentje:

"nem kéne annyit zabálni"

Azt nehéz lenne mert ha nem ennék annyit amennyit szoktam akkor már aggódnak a szüleim, hogy valami bajom lehet ehh :S

Ám szeretek enni de jó az anyagcserém

2009. szept. 4. 23:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Elsö kérdezönek meg annyit, hogy de ha minden nap ugyanez megy akkor hiába csinálom 1-2hónapig

Láttam, hogy alacsony az arányod szóval inkább nempontoztalak le.

2009. szept. 4. 23:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Vagyis válaszolónak*

sry, csak fáradt vagyok kicsit

2009. szept. 4. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Hasizomgyakorlat. :)) És ne 1 naptól várj eredményt.Hetek, hónapok kitartó munkája! De szerintem nem vagy kövér a súlyod-magasságod alapján, és nekem tetszik a poci. :)))
2009. szept. 5. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:

mást kell enned

fehér hús, halak, azt is grillezve, sok zöldség és sok gyümölcs, a sok rost fontos

minimalizáld a kenyeret (egyél helyette puffasztott búzát, riszt, de abból sem egész zacskóval) este salátát, minden nap joghurtot, kefirt

és mindemelett valami rendszeres mozgás, sport

járj le konditerembe, emelgess súlyokat, vagy evezőpad

jó még az úszás is

ha már most van hasad, később evvel sok gondod lesz, cukorbetegség, kóros elhízás, érrendszeri problémák, stb.

2009. szept. 5. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Minden nap 800 métert xD Jó vicc volt... Talán próbálj 4000-et az már használ is valamit.

Kérdezőnek:

A hasizom a legnehezebben megdolgozható izomrész. Nem véletlen, hogy a szteroidos izomagyak is a karjukra meg mellizomra gyúrnak, amíg a hasuk hájas marad.

Ha heti 4x /ne minden nap, hagyni kell pihenőidőt az izomzatnak regenerálódni/ rádolgozol 20 percet a hasizomra, akkor kb. 2-3 hónap alatt fogod látni a fejlődést testalkattól függően. Ez a kitartás próbája.

A vibratone övet meg nyugodtan felejtsd el, a világ legnagyobb átverése.

2009. okt. 17. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja bocs, azt még elfelejtettem, hogy nyugodtan ehetsz gyk. bármit, ha ledolgozod. Amit felettem írtak az nem rossz, de csak akkor nem, ha tényleg 20-25 percet nyomatsz egy nap. Ha ennél többet vagy emellé pl. futsz még 20-30 percet akkor már kétpofára zabálhatsz amit akarsz :-)
2009. okt. 17. 14:34
 10/10 anonim válasza:
Kockás has elérése? Egyszerű diétáznod kell meg kardiózni.
2009. okt. 20. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!