15 éves vagyok. Tegnap megtudtam, hogy sose lehet gyerekem. Hogyan dolgozzam fel?
15 évesen ezt felejtsd el ahogy van
nem 1 nem is 2 olyan ismerősöm van,akiknek ezt mondta a doki,és most meg ott szaladgál a baba körülöttük...
15 vagy...még ha azt mondják,h méhed sincs,azért nem lehet,nagyjából 15-20 év mire ketyeg a biológiai órád,addig hatalmasat fog fejlődni az orvostudomány,lesz gyereked ne félj
Van méhem de azt mondta az orvos, hogy nem lehet!
Nőgyógyászati volt, mert szörnyen fájt a hasam ordítottam és mintha ketté szakadtam volna.. így bementünk a sürgősségire
de nem értem... mert pár perc volt, kaptam 1 szurit és elmúlt a fájdalmam
most akkor még van esély?
Jah, csak ennyi? Ez ki se lett rendesen vizsgálva. Egy ilyen eredménynek ne higgyél...
De azért egy kivizsgálás ajánlott lenne az esetedben.
persze hogy van,nyugi
még ha tegyük fel olyan bajod van amitől most nem is lehet,de 10-20 év mulva simán kezelik majd azt amit ma nem tudnak...
és gondolom nem most rögtön akarsz babát...
hát nem...
de akkor most lehet átvert? vagy "elnézte"?
nem tudom mit higgyek...
anyu se tudja megmagyarázni, hogy miért nem
mert nem mondott neki semmit az orvos csak annyit, hogy most vigye haza a gyermeket és nyugtassa meg
:(
keressetek másik dokit
ha megmondod melyik város,akkor tudunk is mondani jót
olyan nincs hogy nem magyarázza el értelmesen hogy mi is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!