Hogyan dobjam le a hasamról a fölösleget?
Egy sovány, gyermek alkatú (23 éves létemre) voltam amikor elhatároztam, hogy ész nélkül fogok táplálkozni csak, hogy kicsit elhízzak. Annyit értem el (24 éves létemre), hogy lett egy nagy pocakom meg lötyögő mellem és most nem jajgat mindenki, hogy milyen sovány vagyok hanem, hogy hány hónapos terhes (jelzem fiúvagyok).
Elkezdtem konditerembe járni. Nem tudom, hogy a hasamról a zsírt izommá lehet-e alakítani és hasizom gépekkel meg felülésekkel tegyem ezt vagy előbb meg kell szabaduljak a zsírtól, hogy majd izom is legyen a hasamon? Ezt persze bármilyen mozgással megtehetem (szaladás, biciklizés).
A kérdés, hogy melyik a legjobb módja, hogy megszabaduljak a hasamon levő zsírtól és a lógó csöcsöktől?
Nagy a baj nálad, de ez a nagy baj inkább a fejben van.:)
Nincs helyi zsírégetés. Nem lehet csak egy helyről fogyni. Nem onnan fogysz amire edzel. Eddig fogd amit írok? Akkor megyek tovább: zsírból soha a büdös életben nem lesz izom. Nem lehet átalakítani. Nem lesz fából vaskarika!
szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-60 perces aerob edzés a súlyzós mellé és majd lemegy a zsír az óhajtott részről is.
Nem tudsz sem zsírt izommá átalakítani, sem helyről fogyni, sem erősítő gyakorlatokkal önmagában hatni a zsírrétegre, nem hogy helyileg (mivel hogy ugye ilyen nincsen) de úgy komolyabb változtatás nélkül nagyon máshol sem. A zsír leadásának a módja a diéta erősítő edzés mellett végzett aerob edzéssel. Habár előtte tömegelni szoktak inkább, mert diéta során veszik el izom is, és akkor nem lesz kifejezetten jó a végeredmény.
Olvass: szálkásító diéta, tömegnövelő étrend, alapismeretek a testépítésről. Pl. erre egy egész jó könyv a Sárga Kapszula.
Köszi a válaszokat és bocsi ha akkora orbitális marhaságot kérdeztem...de kérdezni még nem szégyen.
Tudom, hogy a vérbeli magyarnak a bebaszcsizni, a micsi meg az üzi szintű szavak a menők de nézzétek el nekem a tudatlanságomat...ti biztosan olvasottabb, műveltebb emberek vagytok így megérdemlem, hogy kioktassatok.
Na puszcsi.
Ez a csirkés példa tényleg kemény volt, de ez nálam is kedvenc, hogy szaladás :D
Kérdező, erdélyi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!