Szerintetek melyik testalkat típusba tartozom? (Kép)
És kb mennyi lehet a testzsír%-om? Diétázom, a 4. héten járok, 178cm 74kg vagyok.
Ha kiírnak egy olyan kérdést, hogy
"Késsel vagy szikével vagdossam az ereimet, melyik az élesebb?", akkor arra kötelesek vagyunk olyan választ adni, hogy "szikével, az jobban viszi a húsodat", ahelyett, hogy lebeszélnénk az emózásról?
Szar ötlet ilyen vékonyan diétázni, pont.
Oriza te menj ügyvédnek vagy jogásznak :DD Jó am a hasonlat nagyon :D
Montez én vágom, és igazad is van. Viszont ez elég relatív dolog és mivel más mércével mértek ezért nehéz igazat adni, más neked az átlagos mint a srácnak. Lehet egy testépítőnek a te méreteid az átlagosak amíg a kérdezőnek aki az osztálytársaihoz viszonyítja magát átlag feletti mert sokan el vannak hízva meg még ennyire sem sportosak. Igazából kb ennyi nincs mit ezen nagyon vitázni ( és ezt nem neked mondom hanem a többieknek illetve a kérdezőnek) Fikázni való meg nics ezen szerintem átlagos testalkat, nem rossz nem is jó ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!