Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik testalkat...

Szerintetek melyik testalkat típusba tartozom? (Kép)

Figyelt kérdés

És kb mennyi lehet a testzsír%-om? Diétázom, a 4. héten járok, 178cm 74kg vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 24. 11:06
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
2014. máj. 24. 15:29
 42/54 anonim ***** válasza:

Ha kiírnak egy olyan kérdést, hogy

"Késsel vagy szikével vagdossam az ereimet, melyik az élesebb?", akkor arra kötelesek vagyunk olyan választ adni, hogy "szikével, az jobban viszi a húsodat", ahelyett, hogy lebeszélnénk az emózásról?

Szar ötlet ilyen vékonyan diétázni, pont.

2014. máj. 24. 15:42
 43/54 anonim ***** válasza:

Oriza te menj ügyvédnek vagy jogásznak :DD Jó am a hasonlat nagyon :D

Montez én vágom, és igazad is van. Viszont ez elég relatív dolog és mivel más mércével mértek ezért nehéz igazat adni, más neked az átlagos mint a srácnak. Lehet egy testépítőnek a te méreteid az átlagosak amíg a kérdezőnek aki az osztálytársaihoz viszonyítja magát átlag feletti mert sokan el vannak hízva meg még ennyire sem sportosak. Igazából kb ennyi nincs mit ezen nagyon vitázni ( és ezt nem neked mondom hanem a többieknek illetve a kérdezőnek) Fikázni való meg nics ezen szerintem átlagos testalkat, nem rossz nem is jó ennyi.

2014. máj. 24. 16:23
 44/54 anonim ***** válasza:
Köszönöm az elismerést Levin :D
2014. máj. 24. 16:30
 45/54 A kérdező kommentje:
Oriza. Akkor nem válaszolsz. Senki nem kötelezett rá, az oldalon válaszolgatni sem kötelező. "Aki hülye, haljon meg."
2014. máj. 25. 08:33
 46/54 anonim ***** válasza:
szerintem értelmes és jó tagja az oldalnak. és te?
2014. máj. 25. 08:40
 47/54 A kérdező kommentje:
Ja.
2014. máj. 25. 09:05
 48/54 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni,de én 53 kilósan nézek így ki.
2014. máj. 25. 12:11
 49/54 A kérdező kommentje:
Ezt nem kérdeztük. :)
2014. máj. 25. 13:40
 50/54 anonim ***** válasza:
Semmi gáz. Szerintem ez a testalkat dolog marhaság. Kemény munkával mindenki erős lehet. Ha meg mindenképpen erre a testalkat dologra vagy kíváncsi akkor szerintem mezomorf vagy ektomorf beütéssel. Nincsenek vékony csontjaid és a vállad sem annyira keskeny.
2014. máj. 25. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!