Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik testalkat...

Szerintetek melyik testalkat típusba tartozom? (Kép)

Figyelt kérdés

És kb mennyi lehet a testzsír%-om? Diétázom, a 4. héten járok, 178cm 74kg vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 24. 11:06
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Igazából azért kezdtem el a diétát, mert, ha nekiálltam volna tömegelni, biztos jött volna rám nem kevés zsír, és így azért arányosabb lehetnék egy tömegelés végén, ugyebár..
2014. máj. 24. 12:51
 32/54 anonim ***** válasza:
15-20%
2014. máj. 24. 12:52
 33/54 anonim ***** válasza:
Nekem 36 os,és ez átlagos,sok osztálytársamnak van nagyobb,főleg a dagiknak,bár igaz,az enyém jóval szárazabb,mint az övék :) Az én karomat is csak azért veszik észre sokan,mert mielőtt edzeni kezdtem 26-27 környékén volt.
2014. máj. 24. 12:59
 34/54 A kérdező kommentje:
Ezzel ismét magad minősíted.
2014. máj. 24. 13:03
 35/54 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, megadtuk a tiszteletet és objektív válaszokat kaptál és egyikünk sem kezdett el személyeskedni mindaddig amíg te nem tanúsítottál egy vérlázítóan nagyképű hozzáállást.Megjegyezném, hogy semmi alázat sincs benned és nem akarod elfogadni egyes dolgok velejáró törvényszerűségeit amiből az következhet, hogy van benned némi felsőbbrendűségi érzés hisz meg vagy győződve arról, hogy neked ez ingyen jár és nem kell bejárnod érte azt az utat amelyet mindannyian bejárunk.Feltételezem, hogy az élet más területeihez is így állsz hozzá.Ez pedig nem vall éppen sikeres, boldog életvezetésre.
2014. máj. 24. 13:13
 36/54 A kérdező kommentje:

Személyeskedni ismeretlenekkel. Igen. :)

Nem értem, mi volt a nagyképű abban, hogy a 35-ös kar, nem átlagos. Ez vélemény, nem nagyképűség. Ha valaki szerinted hülye, akkor miért nem hagyod rá? Nem állok le vitatkozni vele, hadd gondolja ahogy akarja nem? Be lett fejezve a vita, erre megint idejön 1-2 "intelligens", hogy "Igen, a 35-ös az lófasz, nehogy jó napod legyen." Ki lehet fejteni értelmesen is(mint egyesek odaírták, hogy nem bántó szándékkal válaszolnak), nem leállni bebizonyítani, hogy hülye vagyok, te jobban tudod a dolgokat. De a helyes válasz %-ból is kiderül mennyire értékelhetőek a válaszaid.

2014. máj. 24. 13:20
 37/54 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz nincs ezzel, ez egy átlag. Nem túl sportos de nem is vagy nagyon elhízva. Viszont a diéta hülyeség, mivel nincs sok zsír rajtad, de a testzsír % az így is tré mivel izom semmi nincs. Ha eddzenél egy picit a testzsír %-ot simán le tudnád vinni 10-15%-ra szerintem, mivel lenne izom is.
2014. máj. 24. 13:55
 38/54 A kérdező kommentje:
Na ilyen válaszokat vártam volna. Igaz, kicsit off, de szépen, intelligensen. 1 hét van még a diétámból, azt megvárom, és utána egy kreatin kúrával kezdeném.
2014. máj. 24. 13:58
 39/54 anonim ***** válasza:
67%
Levin. Mi is azt mondtuk, hogy átlagos, nem azt hogy gáz. A kérdező állította, hogy nem átlagos, hanem jobb a formája. És ha én nem mondom magamra, hogy jó vagyok 44-es karral, akkor ő sem mondja már a 35-re hogy az jó. Ennyi a történet, nem akartam én senkit bántani, csak tegyük helyre a dolgokat. Peace! :)
2014. máj. 24. 14:01
 40/54 A kérdező kommentje:
Ennyi.
2014. máj. 24. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!