Szerintetek melyik testalkat típusba tartozom? (Kép)
Figyelt kérdés
És kb mennyi lehet a testzsír%-om? Diétázom, a 4. héten járok, 178cm 74kg vagyok.
2014. máj. 24. 11:06
21/54 A kérdező kommentje:
Az a 7cm tényleg nem sokkal nagyobb. :)
2014. máj. 24. 12:04
22/54 anonim válasza:
felesleges diétáznod elöször tömegelni kéne mert nincs rajtad izom. és egy átlagos ember simán kinéz így mint te
23/54 anonim válasza:
Hova tűnt a titkos lelkizős válaszom? :O
24/54 anonim válasza:
Oriza szerintem a kérdező alkothatott vele valamit mert kötekedésnek vette...
25/54 A kérdező kommentje:
Tipikus. A válaszok fele off: magyarázás, jobbantudás, provokálás. Jó, van aki tényleg nem rosszindulattal válaszol, de akinek ennyi ideje van, hogy még az aktuális kérdésen kívül mással is foglalkozik, az nem értem, miért itt tölti..?? Igen, ment a válaszodra egy jelentés, és nem csak én gondoltam úgy, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
2014. máj. 24. 12:29
26/54 tkodit válasza:
a kérdésre kaptál választ, könnyen zsírosodó, vékony csontozatú alkatnak tűnsz. Ez rosszul hangzik, de ettől még nem bántás. Azt meg hadd legyen már szabadságunk leírni, hogy hülyeség diétáznod, mert nem vagy elég izmos hozzá.
27/54 A kérdező kommentje:
Akkor hülyeség. Ez van. Testzsír%-ot még mindig nem kaptam, habár tudom, azt nehéz megtippelni is.
2014. máj. 24. 12:40
28/54 anonim válasza:
17-18 szerintem, de csap tipp. Tuti, hogy 15 felett van.
29/54 anonim válasza:
35-ös karom kb. 1 hónap edzés után volt 16 évesen úgyhogy ez még nagyon átlag. Neked pedig súlyos testképzavarod van ha azt hiszed jól nézel ki. Így elsőre úgy tűnik, hogy eddig nem edzettél elég intenzíven vagy nem volt meg a kellő tápanyag/ pihenés. Ezzel még ne feszengjél a strandon, mert senki nem fogja azt gondolni, hogy izmos vagy. A testzsírod meg kb. 15% tehát a zsírmentes testtömeged 63 kg körül mozog, ehhez a magassághoz van még hova fejlődni, de jó lesz ez.
30/54 A kérdező kommentje:
Kezdődik megint... Le lett zárva a téma, hogy ki hogy néz ki, meg mi az átlag nem? De mindig van valaki értelmes, aki újra rak a tűzre.. "Testképzavar".. :D
Amúgy én is olyan 18%-ra gondoltam, és 20% lehetett diéta előtt.
2014. máj. 24. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!