Hogyha saját testsúllyal edz valaki az lehet olyan izmos, mintha súlyzóval csinálná?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 09:13
33/57 anonim válasza:
Ha magadra kötsz súlyokat és úgy edzel akkor összeszedhetsz egy jó formát, de lábaznod akkor is súlyzóval kell.
34/57 anonim válasza:
75, szerintem Te is tudod, hogy ez rohadtul nem ilyen fekete és fehér, hogy ha súlyzózol és fehérjeport iszol, akkor olyan leszel automatikusan, mint az 1-es, ha meg saját testsúllyal edzel és szarsz az étrendre, akkor 2-es(igen, sztereotipikus, lebutított példák voltak).
35/57 anonim válasza:
Nana, a calishenicset ne ócsároljuk. Nem olvastam végig a válaszokat, mert az elején kiakadtam. Mint már említettem a street workout RELATÍV erőt fog adni. Tehát nem lesznek "felfújt" (fizikailag lehetetlen, az izomban levegő van?) izmaid hanem "kicsik". De ezzel a "kis" izomzattal sokkal többre mész a hétköznapi életben.
36/57 anonim válasza:
27-es, sandorzsolt, a 12 évesekkel meg ne általánosíts. Tudod, én is 12 vagyok ;)
37/57 anonim válasza:
Nem ócsároltuk, de nem ez volt a kérdés. Hanem a maximális izmosodás. Azt pedig súlyzós edzéssel éred el. És nincs felfújt izom. A súlyzókkal elért izomzat sem felfújt, ilyen nincs!
38/57 anonim válasza:
Valamelyik anonim kis verebecske, pedig megszólalt hogy fél év után már semmit nem ér. Pedig fogadok, hogy a muscle up-ot sem tudta megcsinálni. De mindegy, a kérdést már megválaszoltuk az első oldalon.
39/57 anonim válasza:
Én súlyzós edzést végzek, de simán megcsinálom a muscle uppot. Semmi nehéz nincs benne. De megint csak nem ezt volt a kérdés, hanem az izmosság. Remélem érthető? :)
40/57 anonim válasza:
Nem sok nehézség van benne, én is megtudom már, bár van még mit finomítani rajta. Igen értem, hogy az izmosságról van szó, írtam is, hogy azt már megválaszoltuk, tehát most én is, te is és még néhányan csak offoljuk a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!