Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyha saját testsúllyal edz...

Hogyha saját testsúllyal edz valaki az lehet olyan izmos, mintha súlyzóval csinálná?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 09:13
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

63%

"Tehát saját testsúlyos edzéssel szerinted fél évig lehet fejlődni?"

igen, magamon ezt vettem észre, utána már semmi, addig nőtt az izomzat,utána inkább bedurranás volt csak, a két év alatt fél évig nőtt elég jól minden testméretem, de utána stagnálás volt.

de lehet te valami szuperember vagy és ezzel fejlődsz már 10éve!!

majd mindjárt jön a mese.

és nem csak nekem van ilyen tapasztalatom ezzel, hanem sok ilyen jellegű edzést végző embernél is, akik most már hogy konditerembe járnak, inkább tartják ezt egy jobb tornamutatványnak, mint max izomméretet produkáló edzésnek!

2014. máj. 24. 09:54
 22/57 anonim ***** válasza:

"ezerszer jobb és megerőltetőbb a konditermes edzés.

a nyomába sem ér a saját súlyosnak!"

Én ezt nem vitattam, azt nem értettem, hogy nem tudtál fejlődni fél év után.

2014. máj. 24. 09:55
 23/57 anonim ***** válasza:

ismerőseim közül más sem nagyon tud, valaki fejlődött egy évig is, de utána hiába csinált gyakorlatok variálást, más testrész felosztást, már semmi sem segített.

be láttuk hogy jobb a konditerem izomméret elérése céljából.

ez max kamaszoknak való, akik a fölös energiát az ilyen kondiparkokban vezetik le, friss levegő, mozgás, és nem züllenek inkább.

de komolyabb eredmények nem jó.

ha jó lett volna, még mindig csinálnám, de nem az!

2014. máj. 24. 09:58
 24/57 anonim ***** válasza:
68%
Öcsibogyó, tegyél már be képet magadról, ha te annyira izmos lettél saját testsúlyossal. Tudod bárki bármit pofázhat, de ez a sport arról szól (testépítés), hogy ki mit mutat.
2014. máj. 24. 09:59
 25/57 anonim ***** válasza:

Nem kell itt elkezdeni emberkedni montez fiú. Agyadra ment a tesztoszteron?

Ki mondta, hogy én annyira izmos lettem saját testsúlyos edzéstől? #12 azt írta, hogy fél év után nem fejlődött, nem értettem miért nem, rákérdeztem, ennyi volt.

Te retardált vagy?

2014. máj. 24. 10:01
 26/57 anonim ***** válasza:

én sem tudom mit népszerűsíti ennyire ezt a mozgásformát, mikor nem jó!

az elején fejlődsz vele, utána semmi!

2014. máj. 24. 10:02
 27/57 anonim ***** válasza:

te vagy retardált kiskocsog! Már régen megválaszoltuk a kérdést, te ugatsz még mindig, hogy meddig lehet fejődni saját testsúlyossal, holott nem ez volt a kérdés gyökér!

Ki a rákot érdekel, hogy fél évig vagy egy évig ejlődsz vele, akkor is elmaradsz attól amit súlyzóssal elérhetsz. Ennyi!

Én legalább hiteles vagyok, mert nem egy 50 kilós 12 éves hülyegyerek vagyok, hanem van rajtam némi izom. Ez pedig erről szól. Névtelenül kép nélkül bárki ugathat!

2014. máj. 24. 10:04
 28/57 anonim ***** válasza:
sandor hagyjuk ezt a 63%ost, csak provokálni, veszekedni akar, mit sem bizonyít jobban, szinte azonnal visszaír, és szítja a feszültséget, egy olyan dologban, amiben nincs igaza, most már tereli a témát a személyeskedésre.
2014. máj. 24. 10:04
 29/57 anonim ***** válasza:
A kérdést már az első kommentben megválaszolták te félkegyelmű.
2014. máj. 24. 10:05
 30/57 anonim ***** válasza:
igazad van, letojom.
2014. máj. 24. 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!