Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyha saját testsúllyal edz...

Hogyha saját testsúllyal edz valaki az lehet olyan izmos, mintha súlyzóval csinálná?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 09:13
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
55%
Most írtam bakker.:) Menj le terembe. Egyetlen olyan versenyző sincs, aki otthon bohóckodik pár egykezessel. azzal nem tudod elérni a maximális izomtömegedet. Nem azt mondtam, hogy azzal kicsit sem leszel izmos. De nem leszel olyan izmos, mint rendes konditermes edzéssel.
2014. máj. 24. 09:22
 12/57 anonim ***** válasza:

ahogy feljebb írták, azt az abszolút izomméretet súlyzós edzéssel tudod elérni.

a saját súlyos edzés a nyomába sem ér.

és hogy ne csak a világba beszéljek, 2 év saját súlyos testedzés is van a repertoáromban, talán az elős fél évig tudtam fejlődni, de utána semmi, csak az unalmas gyakorlatok újra és újra, az elején még volt egy kis bedurranás, de izomláz már semmi, majd a végén, egy megszokott rutin jellegű mozgássor lett, és semmit sem fejlődtem.

míg nem egyszer egy ismerősöm le nem hívott az egyik edzőterembe, na ott egy új világ nyílt ki számomra, ettől nincs is jobb edzésforma!

2014. máj. 24. 09:26
 13/57 anonim ***** válasza:
57%

"2 év saját súlyos testedzés is van a repertoáromban, talán az elős fél évig tudtam fejlődni, de utána semmi"

Mondjuk ez elég furcsa, ha azt nézzük, hogy 2 év még arra sem elegendő, hogy a legnehezebb gyakorlatokat egyáltalán megtanuld. Vagy a saját testsúlyos edzés nálad kimerül a fekvőtámaszban?

A kérdésre válaszolva pedig, nem, nem lehet.

2014. máj. 24. 09:33
 14/57 anonim ***** válasza:

Ha a saját testsúlyossal lehetne olyan izom, mint a súlyzós edzéssel, szerinted járnának még emberek a konditerembe? Persze hogy nem, minek költsenek x ezre havonta a bérletre, ha saját testsúlyossal ugyanott lennének vele? :D

Gondold át végig először a dolgokat, mielőtt kérdezel valamit, hátha ott van a megoldás, csak cs*szel végiggondolni.

2014. máj. 24. 09:35
 15/57 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=dvG07hdZm8g

#12, te fél év után már így toltad a 90 fokos fekvőket? Akkor elismerésem. Vagy hova nem tudtál már fejlődni?

2014. máj. 24. 09:43
 16/57 anonim ***** válasza:
Nem ez a lényeg. Nyilván gyakorlatokban lehet tovább fejlődni, de izomméretben nem. Aki nyomja a fekvőket az sem nagyon izmos. A kérdés pedig az izomméretről szólt, nem a gyakorlatok nehézségéről. Kár ezen vitázni.
2014. máj. 24. 09:46
 17/57 anonim ***** válasza:
Tehát saját testsúlyos edzéssel szerinted fél évig lehet fejlődni? Azt senki nem vitatta, hogy súlyzós edzéssel nagyobb izomzat érhető el.
2014. máj. 24. 09:49
 18/57 anonim ***** válasza:

szakszavakat nem tudom mert nem könyvből tanultam ezeket, hanem volt egy tornászgyerek, aki egyszer megmutatta, majd ahogy erősödtem úgy kezdtem el kipróbálni a nehezebb dolgokat.

amiket csináltam.

fekvőtámasz, egykezes fekvőtámasz, húzódzkodás, egykezes húzodzkodás, tolózdkodás, felülés, függeszkedve lábemelés,egylábas guggolás, felhomorítás, amikor valaki felhúzza magát a nyújtón majd átfordítja a testtartást és kinyomja magát, meg a fejen állva nyomásokat csináltam.

nem volt nagy kihívás egyik sem.

jah amit mutattál videó jó, de hiába fényezed ezt az edzést, inkább egy jó tornamutatvány, ami a videón van.

ezerszer jobb és megerőltetőbb a konditermes edzés.

a nyomába sem ér a saját súlyosnak!

2014. máj. 24. 09:51
 19/57 anonim ***** válasza:
Ki írta, hogy fél év? Ha meg egyetértünk abban, hogy súlyzós edzéssel éred el a max izomtömeget, akkor minek a további vita. Megválaszoltuk, ennyi! :)
2014. máj. 24. 09:51
 20/57 anonim ***** válasza:
#12-es írta. Neki válaszoltam a #15-ben, erre írtál te valamiért, holott nem is hozzád szólt a kérdés.
2014. máj. 24. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!