Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tovább? Miért nem hízok?

Hogyan tovább? Miért nem hízok?

Figyelt kérdés

sziasztok lassan 2éve már hogy elkezdtem edzeni 62 kg-ról felküzdöttem magam 81kg-ig úgy hogy nem szedtem táplálékkiegészítőket(fehérjepor, tömegnövelő, creatin)

szteroidokhoz pedig semmi pénzért sem nyúlnék

kb már fél éve 80-82 kg között mozgok és valahogy nem tudok többet felszedni 180 cm vagyok de szeretnék kb 90kg-ig felmenni

minden edzést keményen rendesen lenyomok

hogy érjem el az áhított 90kg

nyílván nem 1-2hét alatt szeretném

2014. máj. 18. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak úgy megy, ha még többet eszel. Egyébként elég zsírosan lennél 90kg, mert naturálban szálkásan kb 80-84 lehetsz ilyen magassággal. Tehát azt ne várd, hogy te koksz nélkül szálkásan valaha is 90 kg leszel.
2014. máj. 18. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Írd le az étrended, mert úgy könnyebben tudunk segíteni. Szerintem ott lesz a hiba.
2014. máj. 18. 20:52
 3/11 A kérdező kommentje:

igen valószínű hogy étrendben van a hiba mert azt eszek amit anyám főz XD

kajálásom kb ezekből áll rizs csirkemell tojás tésztafélék

pontosat nem tok írni :( lehet többet kéne kajálni? egy nap 6x eszek

csak az elején még olyan hamar feljött az a + 20 kiló majdnem mostmeg már 1-2kg is nagyon nehezen

ja és még 1 kérdés úgy összességében nem nézek ki rosszul viszont a karom nagyon nehezen fejlődik a többihez képest ez miért van ?

2014. máj. 18. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem számolod ki rendesen, és nem vagy vele tisztában hogy mennyire fehérje, szénhidrát, zsír kell napi szinten elosztva, addig ne várj túl sok további fejlődést
2014. máj. 18. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Genetika, hogy kinek milyen izomcsoportja fejlődik kevésbé. Nekem a mellizmom, hiába edzek rá bárhogy.

Ha azt sem tudod, hogy mennyi a napi tápanyagbeviteled, akkor az a gond. Több kaja kell.

2014. máj. 18. 21:01
 6/11 A kérdező kommentje:

és hogy tudom kiszámolni hogy miből mennyi kell?

fehérjéből gondolom napi 160 gramm kéne

de a többi?

ja és kajákat is írjatok mit kéne még enni mert nincs lóvé

fehérje porokra stb

2014. máj. 18. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Zsír: 1g x ttkg.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Tápanyagtáblázatokból láthatod, hogy milyen kajában mennyi a makro tápanyag. Így tudsz számolni. Pl 100g csirkemellben van 24g fehérje vagy 100g rizsben van 80g ch.

2014. máj. 18. 21:05
 8/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2014. máj. 18. 21:07
 9/11 A kérdező kommentje:

most nézegetem meg írogatom miből mennyi kell és azt kell hogy mondjam hogy kb napi 50 gramm fehérje és 100 gramm szénhidrát híja van

ilyen kis kajabeli különbség már ennyit számítana ?

pedig ez kb csak 7-8 tojás meg vagy 5 evőkanál rizs

2014. máj. 18. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem kicsi az az 50g fehérje pl. 25kg izomnak megfelelő.
2014. máj. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!