Fogyhatok, vagy tovább hízok?
Figyelt kérdés
Anrexiás voltam, de olyan igazán "drasztikusan" csak szeptembertől kezdtem el koplalni. Úgy 2 hete viszont egyszerűen zabálni kezdtem-nincs szebb szó rá. Híztam is ennyi idő alatt 5 kilót. Ha most elkezdenék egy normális 1200kcalás fogyókúrát, tovább híznék a koplalás miatt, súlyt tartanék, vagy fogynék?2010. nov. 29. 19:07
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy sovány, de valószínűleg fogynál valamennyit. De nem lenne jobb, ha összeállítanál magadnak egy egészséges, vitamindús étrendet (vagy segítséget kérnél az összeállításához), mellette hetente 3-4 alkalommal sportolnál, vagy tornáznál, esetleg bringáznál, vagy amit szeretsz, amíg jól esik? Biztos vagyok benne, hogy sokkal csinosabb, egészségesebb, energikusabb lennél.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én az anorexiám után kb. 1 évig kínlódtam, mire visszaállt a súlyom.Hát igen,a szervezet sokáig van koplaló üzemmódban,nem könnyű vele elhitetni,hogy vége az éhezésnek.De ha 1200-1500 kcal-t tartasz,akkor nem fogsz meghízni,henam normál súlyra állsz be, ha ennyit ettél a betegség előtt is,akkor arra a súlyra.A zabálás meg "természetes" reakció a részedről,vigyázz,mert most lehetsz könnyen bulimiás,akkor aztán egyik sz@rból a másikba...:)
Én amúgy az anám előtt 59-61 kg között mozogtam,(170 cm vagyok), de 55 kg-ig híztam.(25-ről)Nehezen áll be,s nagyon nehéz kibírni,de nem lehetetlen.:)
3/5 A kérdező kommentje:
uramisten, csoda hogy sikerült, gratulálok a felépüléshez. :O és persze köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 29. 20:45
4/5 anonim válasza:
Az 1200 kalóriás fogyókúra nem "normális", hanem koplalás. 1500-at egyél minimum.
5/5 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, anorexia után szerintem megteszi
2010. nov. 30. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!