Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló, amitől nem hízok tovább?
1.vsz.:
Te aztán nagyon jól tudod, hogy milyen hormonok vannak egy ilyen fog.gátló tablettában;) .
Gondolom nem ok nélkül kezdett el hízni hirtelen, miután elkezdett fog.gátló tablettát szedni..Érdekes nem.
Ja és pont megállt a súlya miután abbahagyta a tabletta szedésését. Ez is érdekes. Csak tudod még olyanok is vannak, akik befejezik a tabletta szedését, gyereknemzés céljából és erre évekig küszködnek ,mire meglesz a gyerek. CSak ennyit a fog.gátló tabletták többségéről.
Szerintem menj el orvoshoz, és irattass fel mást. Sajnos nem tudom melyik lenne a jó, lehet még arra is másképp reagálna a szervezeted:S.
Az első egy tudatlan bunkó, ne foglalkozz vele. Ugyanis kedves első, a hormonok miatt igenis könnyen el lehet hízni. A te csajaid nem ilyenek voltak, hát gratulálok, biztosan nagyon boldog életed van. Azért ilyen esetben hirtelen 12 kilót felszedni nem a csokitól van, hidd el.
A tri-regol egy régi vacak, magas hormontartalommal, amennyire én tudom. Főleg 50kilósan nem tudom melyik orvos írta fel neked, de nem a barátod. Ez nem egy olyan dolog, amin érdemes spórolni, sajnos a modernebb és jobb gyógyszerek drágábbak, én is eléggé a fogamat szívva hagyok ott 3havonta 7ezret a patikában, de egy éve szedem, és ezalatt jelentősebb mellékhatások se jöttek elő, valamint a súlyom is csak a szokásos +/- 2 kilóval ingadozik. :D Én Volinát szedek, elvileg vízhajtó is van benne, de az újjabbakban talán mind. Menj vissza az orvoshoz, mert ezt a hormonszintet amúgy se árt helyrerakni.
Nagyon köszönöm a védőbeszédet! Nem is értem kedves első válaszadó, mit keresel ennél a kérdésnél. Olyan embereknek szántam a kérdésemet, akik hozzám hasonlóan fog.gátló tablettát szednek/szedtek, mert a tapasztalataikra voltam kíváncsi. Ha pedig kedves válaszadó, te is szedted, akkor a véleményedet írd le, melyiket lenne legérdemesebb szednem. Az biztos jóféle, amit te szedsz, ha a tabitól való elhízást kamunak titulálod. Nagyokos.
A többieknek nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!