Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabi és gyűrű kilőve. A gumi kiszakadhat, lecsúszhat. Hogyan tovább, ha nem akarok gyereket? Vad jamsz gyökérről tapasztalatok?
ennyi foggátló, jóég, szedted egyáltalán 3 hónapig őket? 3 hónapig én is szenvedtem a mellékhatásoktól, de utána emúlt és tök jó lett (én Novynette-t szedtem).
óvszert használtam 2 évig és egyszer sem szakadt ki...
ha nálatok ennyiszer, akkor valamit nagyon rosszul csináltok.
Nem értem hogy lehet ennyiszer kiszakítani a gumit. Egyszer még oké, de többször. Érdekes, hogy akinél kiszakad, annál mindig többször..
Nah mindegy. Akkor használj spermicidet és pesszáriumot együtt, esetleg kiegészítheted megszakítással is, hogy tuti biztos legyen.
Vagy spermicid+megszakítás, amit lehet kombinálni naptármódszerrel...
Gondolom eleged van a fogamzásgátlókból, de én pl Tri-Regolt használok és semmi bajom tőle, már 3 éve. Meghízés sem volt, bár biztosan szervezet függő.
Igen a gumi kiszakadása meg hát vicc..ennyiszer.. minőség szerintem vagy esetleg van műkörmöd és kitéped?
Megszakítás pedig szerintem is mindennél jobb, akkor tuti nem lesz probléma.
legbiztonságosabb, ha megtanuljátok végre használni a gumit - gyakorolj egy banánon b+!
nyilván a gyökér biztosabb, mint a gumi
amúgy nyuszika: vagy keresel egy orvost, aki vérvétel és kivizsgálás után ír gyógyszert vagy veszel pesszáriumot a gumi mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!