Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A felhúzást hova tegyem?...

A felhúzást hova tegyem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Üdv

Szeretnék az edzéstervembe felhúzást iktatni, de leginkább a hátamat szeretném vele megedzeni, a jelenlegi hátedzésem a következő:

hiperhajlítás: 3x 12

evezés (ülve) csigán: 4x 10

döntött törzsű evezés (rúddal): 5x 10

lehúzás csigán: 4x 10

mellhez húzás szélesen: 3x 10

Ide szeretném beiktatni a felhúzást, de egyenlőre még nem tudom mi(ket) vegyek ki az edzéstervből. Eddig így jól fejlődött a hátam. Szerintetek?

16/F

2014. máj. 18. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyik evezést kiveheted. Egyébként pedig nem árt variálni hetente az edzést, tehát mindig valamelyik más gyakorlatot vegyél ki.
2014. máj. 18. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:

nem túl jó terv...

a hiperhajlítás nem gyakorlat, az bemelegítésnek jó...

szal ha felhúzol rendesen, bőven elég 3 gyakorlat, ebből az egyik a felhúzás. a maradék kettő legyen egy evezés, és lehúzás. Mivel a deadlift eléggé legyakja a hát alsó felét, én nem szeretek utána döntött törzzsel evezni. Ezért az ilyen evezést mindig a felhúzás elött végzem. Amúgy a felhúzás az első gyakorlat. A csigás lehúzás meg jó a végére. bőven elég 3 munkasorozat, de az legyen olyan, hogy utána ne merjen senki hozzád szólni se a teremben.

Ha kevesled a gyakorlatokat, akkor inkább valami vállvonogatást csinálj, ne húzógyakorlatot.

2014. máj. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!