Ha felhúzást csinálok intenzíven utána napokig sokkal gyengébb és rossz kedvű vagyok, miért van ez?
Figyelt kérdés
Hogyha maxot húzok vagy csak ahhoz közelit, akkor utána olyan mintha leszívták volna 2 napi energiám. Még talán guggolás után éreztem ilyet egyszer-kétszer. Más gyakorlatnál pl. fekvenyomásnál nincs ilyen, más is tapaszt már ilyet?2014. máj. 6. 21:35
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és rendesen eszek, van diéta, lassan tömegelek minimális kalória plusszal és naturál vagyok.
2014. máj. 6. 21:36
2/8 anonim válasza:
Leírtad a választ is. Ez kemény, kimerítő, összetett gyakorlat.
3/8 anonim válasza:
én az ellenkezőjét tapasztaltam.
ha guggolok nagy súllyal, vagy felhúzok, azt érzem, hogy elönt az erő, kemény leszek sokszor üvöltözök, és van hogy a boxzsákot is szétverem!
olyan mintha benyomtak volna nekem egy adrenalin injekciót és csak azt érzem, felszabadul bennem valami, és őrjöngök!
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem csinálom jól vagy a 2. válaszoló?
2014. máj. 6. 21:44
6/8 anonim válasza:
Az idegrendszeredre is nagy hatással van. Nem szabad allandoan. Min 4-5 napot varok 2 felhuzas kozott.
Es a masik hogy ne menjenek sorozatok. Melegits be rendesen. Majd 1x5 maxsorozat
7/8 anonim válasza:
Gyahh,hát én guggolás után alig birok állni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!