Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha több mint egy hónapja...

Ha több mint egy hónapja edzek és nem fogytam egy kilót sem akkor rossz az étrendem?

Figyelt kérdés

85kg vagyok (heti 2-3x edzés és minden edzésen kardiózok)

Köszönöm a válaszokat

2014. ápr. 20. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

hat akkor eleg rossz igen!!!

Heti max 1 kilot szabad fogyni

2014. ápr. 20. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
heti 0,5-1 kg a megfelelő fogyási ütem, ha ez nincs meg nálad, akkor nem jó az étrended.
2014. ápr. 20. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy ha zsírt szeretnél veszíteni akkor inkább aerob edzésformát végezz mert a kardioval az izmaidat is leépíted.

Az étrendedet pedig rendesen ki kell számolni és megtervezni, kevesebb kalóriát kell bevinned egy nap mint amit elhasználsz. Persze az sem mindegy hogy mit eszel, telített zsírsavakat, finomított élelmiszereket, fehér lisztet, cukrot kerülni kell. Sok fehérjét és összetett szénhidrát tartalmú élelmiszereket fogyassz.

2014. ápr. 20. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ha változtattál az étrendeden az edzés óta, és úgy nem történt "semmi" a mérleg szerint akkor lehet, igen. Viszont az is számít, hogy mikor mérted meg magad, illetve ildomos a centiméterrel is operálni, mert az elején simán elképzelhető, hogy a tested "átalakul" a súlyod stagnálása mellett.

Sőt, a mérleget felejtsd is el. A centiknek higgyél és ne a mérlegnek.

2014. ápr. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!