Milyen edzéssel tudnám ezt elérni?
Lány vagyok, fogyni, és szálkásodni szeretnék. Állóképességet növelni (pl. hogy minél több ideig tudjak futni), gyorsaságot növelni (minél gyorsabban fussak :D), erőt növelni, túl nagy izomnövekedés nélkül (tudooooom, hogy lányként nem tudok túlnagy izmokat elérni egyébként sem, főleg nem hobbisportolással, de nekem az is sok, ami szerintetek szép).
Ilyesmi alakot szeretnék: [link]
Ilyesmi hassal: [link]
Kondiba nincs lehetőségem eljárni :// Valami saját súlyos edzésre gondoltam, meg futni járnék (ahhoz láttam a neten jó edzésterveket)
Fogyni és szálkásodni? :) A szálkásodás zsírból történő fogyást jelent a lehető legtöbb izom megtartásával. Tehát nem izomnövelést jelent kedves kérdező. Mivel nem vagy még képben olvasd el a sárga kapszula című könyvet, keress rá.
Egyébként jó étrend kell, heti 3 súlyzós és 3-4 aerob edzés.
ja és a lényeg:
Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Köszi a válaszokat :) Szóval akkor a szálkásodás lesz az, amit szeretnék. :D Mert van rajtam izom (8 évig kézilabdáztam), és a zsírt szeretném leadni. :) Szóval több izmot nem akarok építeni, azt szeretném, hogy ami van, az látszódjon, ne takarja el semmi háj. És ezenfelül az állóképességem, a gyorsaságom, és az erőmet növelni. Mármint h erősebb legyek.. pl. hogy fel tudjam húzni magam sok ismétléssel, meg ilyesmik.
Amúgy valóban van egy kis zavar a fejemben, el fogom olvasni a Sárga kapszulát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!