Hogyan ötvözzem a 2 edzést? (többi lent)
Elméletileg az a jó, ha súlyzós és saját súlyos edzést végzek, keverve. Ezt hogy lehetne megoldani? Hetente cserélgessem az edzésterveket? Pl: A és B hét, az egyiken súlyzós, a másikon saját súlyos edzés?
Ez így mennyire lenne hatékony.
Ui: Táplálkozás meg regenerálódás rendben.
Elmondom én hogy csinálom. Eleve súlyzós edzés heti 3x. Mell-kar napon megy a súlyzóshoz tolódzkodás (2szer is, elsőnek mell miatt utána tricepszhez) majd húzódzkodás szűk fogással bicepszre. Esetleg szűk fekvő - és váll szélességben mellre és bicóra.
Láb napon guggolás-kitörés, ezt nem kell ecsetelni, és a hasazást se szerintem.
Váll hát napon háthoz jön a széles húzodzkodás és a széles fekvő.
Tádáám.
Őőő. Köszi a válaszokat, viszont az én módszerem hogy hatna?
Első héten csak súlyzós edzés, minden izomcsoportra. (Ezen a héten saját súllyal nem dolgozom)
A második héten csak saját súlyós edzés, szintén mindenre. (ezen a héten pedig nem használok súlyzós edzést)
Próbáld ki, de én nem tudok súlyzó nélkül rendesen leedzeni mondjuk egy vállat, főleg mindhárom részét. Viszont van mikor én is csak saját testsúlyost csinálok, időhiány vagy a változtatás kedvéért, de ez ritka (2 havonta kb).
(A sajáttestsúlyhoz még kimaradt a vádli lépcsőről vagy valami magasabbról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!