Jól csinálom az aerob edzést?
Hiába tömegelek egy héten egyszer szeretek aerobozni,hátha azzal is távozik egy kis zsír.
Az lenne a kérdésem,hogy ha beállítom a futógépet 5-ös,6-os fokozatra,ami számomra nem megerőltető ,egy gyorsabb tempójú sétának felel meg,egyszerűen nem izzadok,és nem érzek komolyabb fáradalmat 30-40 perc után sem,valamit rosszul csinálhatok?
Szükséges izzadnom,hogy távozzon zsír?
Nem tudom a futógép fokozatok hogy vannak, mert én kint futok, de egy lassú futó tempóban 30-40 perc az kb 5-6 km.
Ha igazán égetni akarsz, akkor 10km-eket fuss legalább. A tempón picit emelhetsz. 5-6perc/km Hátha akkor megizzadsz:)
Tömegelésnél inkább magasabb intenzitású kardio kell, hogy a szív-és érrendszer edzésben legyen. Remélem tudod mi a különbség aerob és kardio (illetve anaerob) edzés között? A pulzus. 120-130 között az még aerob, fölötte anaerob vagy kardionak is nevezik a köznyelvben.
Tehát mehet bármelyik, csak nem szabad azt várni, hogy majd tömegelés közben zsírt adsz le. Mert ez nem így működik.
Értem.
És azt honnan tudhatom,hogy az aerob edzésem megfelelő intezitású,tehát zsírt égetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!