170 cm magas 78 kg vagyok.40.5 bicepsz szóval nem vagyok kövér ha pulóverbe csinálom a has edzést akkor az elősegíti a szálkásodást esetle akkor máshonnan is ég a zsír?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 20:39
1/5 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem 2 perc lett volna utánanézni, mert már szinte minden kérdéshez oda van írva a válasz. Arra nem gondoltál hogy ha befújod a has sprével és gyufával meggyújtod akkor gyorsabban ég a zsír? -.- Idióta..
2/5 anonim válasza:
Hogy tisztázzuk: nincs helyi zsír égetés, ha te hasazol azzal nem fogsz zsírt égetni. Másodszor pedig miért lenne jobb ha pulóverben edzel? A zsír nem a verejtékben ürül, tehát tökmindegy hogy mennyit izzadsz. Akkor fogsz fogyni, ha lesz szálkásító étrended, plusz súlyzós- és aerobedzés.
3/5 anonim válasza:
attól, hogy nem hagyod, hogy az izzadtságod lehűtse a testedet edzés közben, mert pulóverben vagy, nem fogsz gyorsabban fogyni, maximum rosszul leszel és elájulsz...
Helyi zsírégetés nem létezik... ha megfelelő az étrended, akkor mindenhonnan ég a zsír, de nem a has edzéstől fog a hasadról lemenni a zsír, hanem a megfelelő szálkásító étrendtől, esetleg aerob edzéssel felgyorsíthatod, de heti 1kg-nál többet fogyni egészségtelen...
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válasz az első pedig egy fasz
2013. júl. 3. 20:59
5/5 anonim válasza:
először is: az, hogy 40-es a FELKAROD(nem bicepsz, nem ugyanaz), nem garantálja, hogy nem vagy kövér.
Másodszor: több vizet veszítesz, de aztán utána iszol két pohárral, és ugyanott vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!