Testepitok ti esztek kuszkuszt, vagy bulgert?
Elvileg paleo ellen beszél, aztán a végkövetkeztetései pff nincsenek is a paleo táplálkozásmód ellen.
Egyél 'változatosan', egyél teljesértékű ételeket.
Ezt mindenki tudja, csak érdemes kiegészíteni azzal hogy a teljesértékű gyilkos galóca meg búza nem számítanak ételeknek, egyébként egész paleós a végén amiket mond.
Video arrol szolt hogy majdnem az osszes kaja amit a paleo elfogadott nem is termeszetes hanem a mezogazdasag eredmenye.
Arra meg ott mondja a bizonyitekot hogy nagyresz huvelyeseket es teljes kiorlesu dolgokat ettek.
Ki magyaráz el mindent?
A magas inzulinszint nem okoz cukorbetegséget, elhízást, ezzel az egész modern (hiteles) orvostudománynak mondasz ellent.
Megteheted hogy ellentmondasz, nem kell mindenkinek haladó szellemiségűnek lennie. Majd aki nem akar beteg lenni, aki nem hisz a genetikusan megöröklött, elrendelt cukorbetegségben.. az odafigyel magára.
Cukorbetegek gyógyulnak meg, inzulinrezisztenciások gyógyulnak meg a konvencionális (betegségipari) nyugati orvoslás bánatára, lehet dönteni melyik oldalra áll az ember :D
És ezzel nincs semmi baj, miért is? Mert még ebben a világban is terjed valami jó, még itt is terjed az egészséges életmód eszméje, a paleo, ébredeznek az emberek.
Én úgy tartom hogy van egy nagyon erős sátánista erő, ez magába foglalja az emberek manipulálását, betegen tartását, mindent ami az Új Világrend tervében szerepet játszik.
Na most van egy ellentétes erő is, egy 'ébredés', amiben az a jó hogy valójában a vallásosak szerint a Sátán igazából már elbukott. Tehát valójában minden rossz dolog, minden emberellenes, undorító szándék igazából véget fog érni, az ébredés lesz az erősebb, csak hát lassan terjed. De végül fény fogja felváltani a mostani sötétséget az emberek fejében, én ezért őszinte mosollyal tudok tekinteni minden ilyen típusú beszélgetésre, lehet képviselni azt a bizonyos 'másik' oldalt, lehet a betegségipart és a kamu tudományát isteníteni, de ezek az eszmék úgyis bukásra vannak ítélve. Akármilyen is most a világ, akármilyen rossznak tűnik a helyzet, akármennyire kamu orvosuralom van, akármilyen befolyásos a gyógyszeripar és ami mögöttük van mindez változni fog :)
Te még hiszel nekik. Oké, majd lesz gyereked aztán unokád.. egyiküket már el fogja érni a változás, olyan eszmék és gondolatok, amikről én beszélek :)
Anyám borogass...
Na innestol tudom hogy egy elmebeteg vagy aki okosabbnak akarja erezni magat mert alapbol hulye.
Nem tudod, hanem egyszerűbb HINNED. Szemellenző tudod milyen önvédelem? Ösztönös, könnyű..
De menj le egy box edzésre, és csukd be a szemed amikor ütnek feléd. Gyakorlatias példája lesz annak, hogy hiába próbálsz kizárni bizonyos dolgokat, attól még téged el fog érni az ütés.
Lenézhetsz engem vagy amit írok, igazából nem tudsz te sem megcáfolni. Egyszerűbb elfordulnod, lerendezni annyival hogy hülye vagyok MERT CSAK/AKKORIS :)
De az ütés kiviszi a fogadat csukott szem mellett is, ne feledd el! :)
Igen de az az utes amirol te beszelsz csak kepzelt.
Pont ez a gond. ;)
Ha igazi lenne akkor sem lennél képes látni. Az agyad dolgozza fel a környezetedből érkező jeleket, elektromos jeleket közvetítenek az érzékszerveid.
Ha te úgy dekódolod az információkat ahogyan most, akkor képtelen leszel érzékelni az ütést.
Ahogy a kórházakat elnézem, nem csak te vagy így ezzel. Elég sok "kiütött" ember jár gyógyszerekért orvosokhoz, fel sem tűnnek nekik sem a pofonok. Betegek, nem gyógyulnak meg, ha egy boxoló állna mélán miközben ütik a fejét akkor azt igen szerencsétlennek mondanánk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!