Hosszabb kihagyás után milyen gyakorlatokkal tudom leggyorsabban növelni a mellizmaim?
Gondolod, hogy kihagyás után más gyakorlatok kellenek? :)
Fekvenyomás, tárogatás, fekvenyomás egykezesekkel döntött padon, tolódzkodás. Ezek mindig bejönnek, nekem elhiheted.
Csak arra gondoltam, hátha van valami intenzívebb módszer. Amúgy ezeket a gyakorlatokat csináltam előtte.
Köszönöm a válaszaitok! :)
Nincs intenzívebb. Ha lenne, akkor mindenki azt tolná!
És eleve hamarabb jön vissza a régi izomméret, könnyebben mint akinek nem volt meg.
Ha intenzivebbet szeretnèl nyomj fekve minden màsnap ès emeld a sulyt mindig.
Hamar visszatersz majd a régi erödhöz.
marcii: nálunk van pár srác, akik tényleg így csinálják. Az egyik erősebb is nálam, de izomban messze elmarad tőlem, szóval érdekes ez az erőedzés. Én szerintem is kell emelni a súlyokon, kell a nagy súly, de heti 3 nyomással nem fog tudni regenerálódni. És ha a méret számít, akkor ez fontos.
Na várj küldök mai képet, mert én nem a levegőbe beszélek.:)
Szamit a genetika is. Hogy valaki milyen erös es ahhoz kepest milyen izmos.
Ugy irom hogy az erö az szerintem lèteleme a méretnek. Ès minèl gyorsabban èr el a régi erejéhez annàl gyorsabban tud majd megizmosodni szerintem :)
De kivi vagyok mai toltes utani kepre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!