Rendesen tudtok aludni? Nem vagytok fáradékonyak?
Én is folyton álmos vagyok, kb akármikor el tudnék aludni, de ez évek óta így megy. Sokmindent próbáltam már, de semmi sem hat. Hiába alszok keveset, sokat, közepeset.
csabi, hiányoztál <3
Azoknak az embereknek akik pár évre picit komolyabban belefolynak a súlyzós edzésbe (nem 5-6 hónapig lemegy fa_t lengetni a terembe aztán fél évig semmi kategória), és már aránylag nagy súlyokkal dolgoznak (saját testsúly fölött nyomnak, guggolnak, felhúznak szériában), a terhelés hatására megnagyobbodik a szív. A szervezet próbál alkalmazkodni a terheléshez. Ha még futsz is rendszeresen, vagy űzöl valami aerob sportot, akkor még gyorsabban lesz sportszíved. Az alap pulzusod lecsökken 50-60 közé, ezért baromi fáradékony leszel. Kb. bármikor el tudnál aludni.
Nekem ez a fáradékonyság akkor jelentkezett, mikor már 8 éves kosárlabdás pályafutásom közben 1 évig párhuzamba csináltam küzdősportot, majd belekóstoltam a súlyzós edzések világába. Kb. 2x akkora a szívem mint egy nem sportoló embernek. Szerintem ez mindenkinél megfigyelhető aki aktívan edz már legalább 2-3 éve.
Ja, nagy szíved van, és az is aranyból van :D
Sejtem, hogy csak utánozza, lehet az is kamu volt kapásból, magának a jelenségnek köszöntem, mindegy az eredete :D bevallom, csabi néhány írása kiemelkedett a wannabe és a maguktól hülyék csoportjából. Egészen meghatott.
73%: Jé, nekem is elég alacsony a vérnyomásom. Viszont tuti nem az edzéstől, mert még nem tartok sehol :D Nálam ez valami gyári hiba lesz szerintem a többivel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!