Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rendesen tudtok aludni? Nem...

Rendesen tudtok aludni? Nem vagytok fáradékonyak?

Figyelt kérdés
Én folyton álmos vagyok és nem tudok pihentetően aludni.
2014. máj. 2. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Es meg szereny is vagy.:-)
2014. máj. 2. 17:49
 12/17 csaba257bodybulider válasza:
anyit alszok mint egy medve a kreatin elalmosit 5gram este és alszom
2014. máj. 2. 18:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is folyton álmos vagyok, kb akármikor el tudnék aludni, de ez évek óta így megy. Sokmindent próbáltam már, de semmi sem hat. Hiába alszok keveset, sokat, közepeset.

csabi, hiányoztál <3

2014. máj. 2. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem csaba csak utánozza a régi jó kreatinos csabikát. Azt hiszi marhavicces.
2014. máj. 2. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Azoknak az embereknek akik pár évre picit komolyabban belefolynak a súlyzós edzésbe (nem 5-6 hónapig lemegy fa_t lengetni a terembe aztán fél évig semmi kategória), és már aránylag nagy súlyokkal dolgoznak (saját testsúly fölött nyomnak, guggolnak, felhúznak szériában), a terhelés hatására megnagyobbodik a szív. A szervezet próbál alkalmazkodni a terheléshez. Ha még futsz is rendszeresen, vagy űzöl valami aerob sportot, akkor még gyorsabban lesz sportszíved. Az alap pulzusod lecsökken 50-60 közé, ezért baromi fáradékony leszel. Kb. bármikor el tudnál aludni.

Nekem ez a fáradékonyság akkor jelentkezett, mikor már 8 éves kosárlabdás pályafutásom közben 1 évig párhuzamba csináltam küzdősportot, majd belekóstoltam a súlyzós edzések világába. Kb. 2x akkora a szívem mint egy nem sportoló embernek. Szerintem ez mindenkinél megfigyelhető aki aktívan edz már legalább 2-3 éve.

2014. máj. 2. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ja, nekem is nagyobb szívem, de nem is 2-3 éve edzem, hanem 29.
2014. máj. 2. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja, nagy szíved van, és az is aranyból van :D

Sejtem, hogy csak utánozza, lehet az is kamu volt kapásból, magának a jelenségnek köszöntem, mindegy az eredete :D bevallom, csabi néhány írása kiemelkedett a wannabe és a maguktól hülyék csoportjából. Egészen meghatott.

73%: Jé, nekem is elég alacsony a vérnyomásom. Viszont tuti nem az edzéstől, mert még nem tartok sehol :D Nálam ez valami gyári hiba lesz szerintem a többivel együtt.

2014. máj. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!