Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó ez az edzésfelosztás?

Jó ez az edzésfelosztás?

Figyelt kérdés

1NAP:MELL

2NAP:Hát,has

3NAP:Láb

4NAP:Bicepsz,tricepsz

5NAP:Váll-has

6NAP:Futás

2014. ápr. 29. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gyenge. Nem szokás egy napon csak egy nagy izomra önmagában edzeni. Bár nem tudom mennyi ideje edzel, azt se hogy mik a céljaid, hogy nézel ki, van-e diéta, kiegészítők, de én akkor is hanyagolnám ezt az 5 napos bontású valamit... Még a láb hagyján egyedül, nade a váll?? vagy a mell?? A kis izmokat érdemesebb heti többször megedzeni. Illetve a lábat sem árt.
2014. ápr. 29. 14:11
 2/6 anonim válasza:
mell váll szerintem össze lehett rakni . hasazni lehett 1 héten több ször akkaár minden másnap is ugyan ez van a vádlival és a csúklyával . ha tömeg elsz ne fuss
2014. ápr. 29. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki taníthatott első válaszoló téged de nagyon nincs igazad..minek edzeni kétszer egy héten egy izomra (kivéve has)?

Ráadásul a vállat és a lábat nem is jó bármivel kombinálni..főleg a lábat nem (pl mert a vér akkor folyamatosan "gyűlik" lentről fel és így fordítva ami akár szédülést is okozhat (példának csinálj jó néhány felülést fejjel lefele majd hirtelen állj fel vagy nagy súllyal végezz kinyomást majd hirtelen ugorj fel..)

A másik meg a bicepsz tricepsz kombinációval eléggé kifárassza a kezét főleg hogyha végez egy kört bicepszel majd pihenés nélkül a tricepszet..aztán pihenés meg újra (3-4 kör "szériát")

A hát és mell..mindkettő nagy izom..habár lehet őket kombinálni egy kisebbel (bicepsz vagy tricepsz) nem feltétlenül szükséges..mert miért lenne? Mondjuk végez 3-5 gyakorlatot mellre és azután bicepszezik akkor jobban megdolgoztassa a mellet vagy mi? :)

Na hát izlések és pofonok..de hiába leszidni kár, mert nem rossz edzésterv..főleg a sok "szemétbe való" edzéstervhez képest ami van az interneten igencsak jó!

Üdv!

2014. ápr. 29. 17:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő "Támogatlak!" Szerintem is így van!
2014. ápr. 30. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:

(Utolsó vagyok)

Legfeljebb annyit tanácsolhatok, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz változtathatsz az izomcsoportok felkeverésével (pl 1. nap nem mell hanem bicepsz-tricepsz..s így tovább)

2014. ápr. 30. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Értelek, köszönöm!
2014. máj. 1. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!