Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen édesség elternatívákat...

Tuszi18 kérdése:

Milyen édesség elternatívákat tudtok, ami szálkásítás alatt éjszakára jó?

Figyelt kérdés
Én pl zsírszegény túrót szoktam összekeverni fehérjével, de azt már kicsit unom, esetleg valami újat mondhatnátok! Előre is köszi.

2014. ápr. 28. 23:06
 1/6 tkodit ***** válasza:
nem éjszakára, de csinálhatsz palacsintát zabból is, illetve a rizshez adva, kis vízzel, a fehérjével egész jó "tejberizst" lehet csinálni.
2014. ápr. 28. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

200 g eper 1 kazein kanál fehérje és 1 dl víz. ( a feherje fontos hogy kazein legyen)

Csak nézd meg mennyi kaja lesz belole. Mar kiprobaltam es nagyonfinom ès el is telit rendesen

2014. ápr. 29. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam is protein megy túróval, de néha teszek bele kis diétás lekvárt is.
2014. ápr. 29. 05:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor nagy édességre szomjazok és nem bírok magammal, akkor vagy készítek pár darab Protein szeletet házilag vagy teljes kiörlésű rostos keksz.
2014. ápr. 29. 06:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ami meg mehet, kivalasztod mi a kedvenc èdességed. Mondjuk tegyuk fel jégkrèm amiböl egy kis adag az 50 g ch 10 g zsir.

Akkor a napi etrended ugy rakod ossz hogy maradjon ennyid estére. Es megeszed. Semmivel se fogja lassitani a zsirvesztesed es semmi bajod nem lesz tole.

2014. ápr. 29. 06:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek! :)

Jó pár receptetet találtam, és már készítettem is sok mindent, ha esetleg valakinek szüksége lenne pencake(olyan mint a palacsinta), proteines túrógombóc receptre szívesen megosztom veletek.

2014. ápr. 29. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!