Már majdnem 1éve edzek és nem tudom most mit tegyek mert elvileg tömegelnem kéne azt mondták de van rajtam fölösleg és azt leszeretném dolgozni szerintetek?
Figyelt kérdés
Paramétereim 175cm magas vagy 70kg2014. ápr. 27. 09:14
1/4 anonim válasza:
Hm.. én felmennék szépen lassan 80 kg-ig :) Majd leszálkásítanék szép lassan.
2/4 anonim válasza:
Igen, ilyen adatokkal nem lehet rajtad nagy fölösleg, szerintem is tömegelned kéne, de ehhez inkább egy testzsír%-ot volna jó tudni, amihez egy kép is elég volna. Venned pedig elsősorban ételt kenne a pénzből, az első dolog, amire költened kéne, az egy megfelelő étrend (esetedben tömegnövelő étrend).
3/4 A kérdező kommentje:
Tömegnövelő étrendem van!!
2014. ápr. 27. 14:53
4/4 anonim válasza:
Ha valóban tömegnövelő étrended van, akkor te tömegelsz, ennyi :)
Ha szálkásítani akarsz, akkor válts át szálkásító étrendre, és iktass be aerobot is a súlyzózás mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!