Ha megfeszítem a hasam, akkor is előrébb van mint a szegycsontom, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
182cm és 78kg vagyok, bár szoktam edzeni, de van egy kevés zsír a hasamon. Ha megfeszítem, elég kemény, derendesen előrébb áll mint a szegycsont, másnak meg úgy tűnt inkább bejjebb v szintben, de sose kijjebb. Mitől lehet?2014. ápr. 20. 19:19
2/5 A kérdező kommentje:
Megfeszítem, érezni rajta 1-1,5 centi zsírt. És kiáll legalább 3mat.
2014. ápr. 20. 20:10
3/5 tkodit válasza:
Nekem a hasizmom felső része jóval túllóg a szegycsontom szintjén. Ne ezzel foglalkozz, hanem, hogy ne legyen rajta zsír, a genetikádat úgyse tudod megváltoztatni.
4/5 A kérdező kommentje:
Ennyi zsír nem zavar, régen sokkal több volt. Csak érdekelne h lehet-e egyéb oka. Pl. hogy írtad a genetikát, ugyanígy hasűri zsír, vagy mittudomén. Vagy van ilyen, hogy valakinek egyszerűen kiáll akkor is ha nem zsíros azt kész?
2014. ápr. 21. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!