Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy fejlődhetne a karom?

Hogy fejlődhetne a karom?

Figyelt kérdés
4 hónapja kezdtem el és semmit nem változott a karom. A mellem és a hátam szépen fejlődik valamit a hasam és a lábam is, de lassabban. Viszont a karom nulla. Tudjátok ti is milyen egy aránytalan fejlődés. Szeretném, ha a karom is növekedne. Ha nem is gyorsan, de nőjjön valamit. Valami hatásos edzés lenne erre?

2014. ápr. 20. 10:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Izom, mert kötve hiszem, hogy zsírt szedtem fel. Az elején 40 kg-val nyomtam fekve és most 60 kg-val. A 70-t csak egyszer bírom. Sokat kell fejlődnöm tudom. Azért kértem itt segítet.
2014. ápr. 20. 12:14
 22/25 anonim ***** válasza:

Sok kicsi sokra megy tudod :) Az a 4 kg sokat számít.

Az első évembe sikerült 14kg magamra szedni. Azért nem mindegy, hogy 10 vagy 14 kg 1 év alatt.

2014. ápr. 20. 13:05
 23/25 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a vetkőző edzést és nem is rossz, de ez csak picivel javít a helyzeten, viszont ez lesz a kulcsa a dolognak. Legalábbis abból gondolom, hogy ez tényleg maximálisan bedurrant, de egyelőre semmi változást nem hozott. Na de tegnap kipróbáltam valamit amire azt mondtam üsse kő így se úgy se értem el semmit hát kipróbálom. Az eredménye meglepően jó, jelenleg:) Fél centivel nagyobb lett a karom ami eddig változatlan volt. Vagyis másnapra vissza esett az az egy centi nőtt bedurantva és az másnapra vissza is esett, de most nem:) Ma a tricepsszet fogom így edzeni és remélem ez tényleg hatni fog. Végre megnövelhetem a karom is:)
2014. máj. 10. 11:30
 24/25 Osynho ***** válasza:
Azért azt tudod, hogy nem napról napra fog nőni a karod? :) Egy idő után már annak is örülni kell, ha évente 1-2 centit fejlődik. És ez is csak akkor lehetséges, ha minden összejön, edzés, kaja, pihenés, nincs betegség, sérülés. Nehéz sport ez.
2014. máj. 10. 12:04
 25/25 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel:) Csak formám legyen és nem 90 kilós izomköteg. Nyilván egy idő után másabb lesz, de most melyik a jobb he? Gyorsabban fejlődjön vagy semmit se? Rátaláltam egy hatékony edzésre és ezt fogom csinálni. Nem várok csodát, de értelmetlenül se fogom.
2014. máj. 10. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!