Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy fejlődhetne a karom?

Hogy fejlődhetne a karom?

Figyelt kérdés
4 hónapja kezdtem el és semmit nem változott a karom. A mellem és a hátam szépen fejlődik valamit a hasam és a lábam is, de lassabban. Viszont a karom nulla. Tudjátok ti is milyen egy aránytalan fejlődés. Szeretném, ha a karom is növekedne. Ha nem is gyorsan, de nőjjön valamit. Valami hatásos edzés lenne erre?

2014. ápr. 20. 10:49
1 2 3
 1/25 Galaxis. ***** válasza:
Interneten rengeteg kar edzés találhatsz. Én a karomat úgy edzem, hogy három gyakorlat bic. majd 2 gyakorlat tricepszre. (jelenleg) Egyenlőre használ!
2014. ápr. 20. 10:51
 2/25 Osynho ***** válasza:
Valami információt azért elárulhatnál magadról. Vagy kávézaccból találjuk ki, hogy hogy edzel, táplálkozol?
2014. ápr. 20. 10:55
 3/25 anonim ***** válasza:

Sajnos nem minden növekszik kellőképpen, nekem a mellem rosszabb. Nekem elég heti 1 komoly karedzés 3-3 gyakorlattal, gyakorlatonként 3-3 sorozattal. Viszont cserélgetem néha a gyakorlatokat és vagy azok sorrendjét.

A kaja is legyen rendben.

2014. ápr. 20. 10:55
 4/25 A kérdező kommentje:

Mióta kezdted el?

Én egykezes súlyzóval végzem tenyérrel kifele és kalapács formával. Aztán bicepszgép vagyis csigás.

2014. ápr. 20. 10:56
 5/25 A kérdező kommentje:

Oké.

Vékony alkatú vagyok. Fehérje bevitel rendesen megvan, de a szénhidrát mennyisége kevés, de volt amikor megvolt csakhogy akkor se éreztem hatást. Ezenkívül kreatin, scitec g-bcaa.

2014. ápr. 20. 11:01
 6/25 Galaxis. ***** válasza:
Olvass utána a tápkiegeknek is -.-'
2014. ápr. 20. 11:02
 7/25 anonim ***** válasza:

nálam kb így néz ki (amúgy 29 éve edzem): bicepszre kezdem valamilyen rudas gyakorlattal (sima vagy francia), majd egykezes súlyokkal beforgatós vagy kalapács, a végére pedig gépes. Van nálunk kétféle bicepsz gép, az egyik ilyen scott pados verzió, elég tuti.

Tricepszre homlokra engedés, csigás letolás, majd esetleg hátsó támaszos tolódzkodás vagy egykezessel tarkóhoz engedés. de mondom mehet más gyakorlat is. Vagy néha megy a bic-tric szuperszettben is, nem csak sima 3 bicepsz, utána tricepsz. Variálom, nekem ez jött be.

2014. ápr. 20. 11:06
 8/25 A kérdező kommentje:
Sandorzsolt a mellemet tárogatással értem el a legjobban (alkar felfele nézve). Bemelegítésként fekvenyomással kezdtem. Nekem ez így bevált, de a karom zéró.
2014. ápr. 20. 11:06
 9/25 A kérdező kommentje:
Kösz, ezt kipróbálom. Talán lehet így kell nekem is csinálni.
2014. ápr. 20. 11:08
 10/25 Osynho ***** válasza:

Ha vékony testalkatú vagy, akkor pláne figyelj oda a szénhidrát bevitelre!

4 hónap nem a világ ebben a sportban, viszont az elején nőni kellene, mint a gomba. Szóval változtass az edzéseden is. Még mindig nem derült ki, hogy miből mennyit és hogyan csinálsz, de így online nem is lehet gyakorlati segítséget nyújtani. Változtass gyakorlatokat, érezned kell, mikor halt meg teljesen az adott izom. 2 kezes bicepsz gyakorlatot is próbálj meg (francia, vagy egyenes rúddal), mehet koncentrált bicepsz, vagy scott padon 1 kézzel, rúddal. Ezer variáció van. Esetleg vetkőző sorozatokat is betehetsz, az kőkeményen odaver az izomnak.

2014. ápr. 20. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!